LAST MINUTE! Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu oblikovat će Vaše tijelo sa čak 15 tretmana mršavljenja - kriolipoliza, ultrazvučna kavitacija, radiofrekvencija i limfna drenaža uz 60% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od: 3 krioloplize, 2 ultrazvučne kavitacije, 5 radio frekvencija, 5 limfnih drenaža! Kupon vrijedi do 31.08.2019.!

Kriolipoliza

Postupkom hlađenja vrlo niskim temperaturama (od -5 °C) masne stanice se smrzavaju te dolazi do njihova prirodna odumiranja – apoptoze. Kriolipoliza pokreće usporeni metabolizam, a smanjivanje masnih naslaga nastavlja se i nakon tretmana. 

Blagodati kriolipolize, tretmanom lica koji se posebno prilagođava individualnom stanju kože, a osim učvršćivanja tonusa, uklanjanja podbratka, crvenila i sitnih kapilara, odlično djeluje protiv tamnih podočnjaka te ekspresno pomlađuje i osvježava kožu.

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija mit ili istina?
Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

Radio frekvencija

U službi zatezanja kože i oblikovanja tijela! 

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani pomažu i kod uklanjanja celulita i masnih naslaga - radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa.

Limfna drenaža

Spriječite nastanak celulita i proširene vene vježbom i samomasažom!

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme.