Beauty Dream salon ljepote u Zagrebu poziva Vas da dovedete svoje tijelo u red, učvrstite i podignite različite zone na tijelu uz 2 opcije monopolarne radiofrekvencije u 5 dolazaka...od 449kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opcija 1) uključuje 5x monopolarna radiofrekvencija nadlaktica ili koljena, a opcija 2) trbuha ili guze ili unutarnje strane bedara! Kupon se može iskoristiti do 30.08.2019.!


Radiofrekvencija

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.


Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva  trbuha, te oko koljena, jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove. Ovim tretmanom postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i bez boli.

Tretmani RF-om izvanredni su bez obzira na to rade li se sami ili u kombinaciji s drugim anticelulitnim tretmanima. Naime, kod osoba s vrlo lošim tonusom kože i muskulature RF tretmani kombiniraju se s  masažom, elektromišićnom stimulacijom i presoterapijom, koje nadopunjuju učinke ove zaista revolucionarne metode.