Studio "Chloé" u Osijeku donosi Vam savršeni ANTICELULITNI paket za čvrsto i zategnuto tijelo uz čak 16 tretmana - maderoterapija, termo deka, body wrapping....za samo 479 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 5x maderoterapija masaža nogu i guze (30 min), 5x termo deka, 5x body wrapping, 1x piling tijela sa 1x aktivatora protiv celulita! Kuponi su iskoristivi do 30.08.2019.!

Već dugo ste u potrazi za najboljim načinom skidanja tvrdokornih masnih naslaga i celulita po tijelu?

Dođite u Studio "Chloé" i upoznajte se s  Maderoterapijom (poznatijom kao masaža - Rolling Pin metoda/Drveni Roler ).
Trenutno je to najpopularnija i najdjelotvornija metoda preoblikovanja tijela.  Potpuno je bezbolna i neinvazivna te uklanjanja masne naslage i celulit. 

Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. Također, razbijaju se džepovi upornog celulita!

Termodeka 

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  

Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.