Akcija Crnog Jaja i Laser centra Trinity u Zagrebu i Rijeci! Vrhunski i učinkoviti tretman mršavljenja za ultra brze rezultate - 3 tretmana 4D ultrazvučne kavitacije za nevjerojatnih 199 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najsuvremenija ultrazvučna kavitacija sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i uklanjanjem celulita! Savršen način za oblikovanje tijela dama i muškaraca! Kupon vrijedi isključivo do 30.08.2019.! Kupon se može iskoristiti u jednom gradu!

4D Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna 4D tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih 4 aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i bedrama, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati. 

Razmak između dva tretmana je tjedan dana, preporučuje se 5-6 tretmana, tretman traje 30min.

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci