Ugrabite paket protiv celulita i narančine kore prije odlaska na more! Monroe Centar za njegu lica i tijela u zagrebačkoj Dubravi donosi Vam 6 tretmana maderoterapije uz 53% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posvetite svome tijelu posebnu pažnju i dozu zdravlja uz tretmane maderoterapije u Monroe Centru za njegu lica i tijela! Svaki tretman traje 30 minuta. Kupon vrijedi do 31.08.2019.

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim valjcima i rolerima. Pokazala se najučinkovitijom kada je u pitanju smanjivanje celulita. 

Za razliku od klasične anticelulitne masaže rezultati se postižu znatno lakše i brže. Tome svjedoče i terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje vrste masaže. Navode kako je očekivani učinak masaže valjcima dvostruko bolji od uobičajene anticelulitne masaže. 

Na početku se osoba prvo masira glatkim drvenim valjkom kako bi se priviknula na ovu vrstu masaže. Nakon toga se koristi valjak za piling da bi se potaknula cirkulacija, a zatim slijedi tretman posebno rezbarenim valjkom kako bi se utjecalo na dublje slojeve kože. 

Neke od dobrobiti koje ovaj tretman pruža su: snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma i lipolize, odvodnja limfe i smanjenje edema,pojačan rad krvotoka, zatezanje kože i mišića, relaksacija, smanjenje bolova.

Preporučuje se na tretmane dolaziti svaki drugi dan. 

*Ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona, potrebna rezervacija prvog dolaska prije početka korištenja usluge na 092 384 8732, uz predočenje KOD i ID kupona.