Ljeto za sve željne mira i otkrivanja ljepota Lijepe Naše u Đurđevcu! 3 dana/2 noćenja za 2 odraslih i 2 djece u apartmanu Malia uz kupanje i ručak na bazenima, posjet Hrvatskoj sahari...749kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i do 2 djece do 12 godina! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu do 01.09.19.!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu + besplatan parking + besplatan internet + u hladnjaku 1 l bijelog vina, 1 l crnog vina, mineralna, sok + ulaznica za neograničeno kupanje na bazenima Gradina u Šandrovcu (15 min. vožnje) + ručak na bazenu obadva dana (ćevapi u lepinji ili hamburger ili domaće kobasice), piće nije uključeno + karte za posjetu Hrvatskoj sahari; sve za 2 odrasle osobe i do 2 djece do 12 godina.

APARTMAN MALIA

Mi smo obitelj Milodanović i htjeli bi s Vama podijeliti naš komadić mira, sreće.


Želite da Vam organiziramo romantični vikend, ribički dan na Dravi, posjete; vinarijama, dvorcu Barnagor, Hrvatskoj Sahari, interpretacijskom centru i muzeju ili jednostavno želite svoj mir…opustite se i uživajte.

Želimo Vam dobrodošlicu u novoobnovljenom i potpuno opremljenom apartmanu na obroncima Bilogore


KATEGORIJA
Naš apartman nosi oznaku 3 zvijezdice, ali ćete se osjećati kao da ih ima puno više. Dođite i odmorite dušu i tijelo...


IZLETI
Možemo Vam organizirati posjete; utvrdi Stari grad, muzeju, interpretacijskom centru, Hrvatskoj Sahari, Đurđevačkim pijescima, dvorcu Barnagor...


FREE WI-FI
Apartman je opremljen besplatnom internet vezom.

SVAKODNEVNO ODRŽAVANJE
Držimo da apartman uvijek bude čist za Vas. Stvarno to mislimo.


ROMANTIC
Iznenadite svoga partnera i dopustite da organiziramo za Vas romantični vikend ili nezaboravnu noć.

GASTRO
U suradnji sa domaćim ljudima, možemo Vam organizirati uslugu jela od domaćih proizvoda kao i također organizirati zabavu sa cateringom.


Dodatne pogodnosti uz nadoplatu na licu mjesta: Izložba 'Recepti za besmrtnost' Salvadora Dalija (1904.-1989.), iz privatne kolekcije R. Mayera, Kunstgalerien Böttingerhaus iz Bamberga u Muzeju Grada Đurđevaca!