Produljeni ljetni odmor u rujnu na divnom Hvaru! Uživanje na 4, 6 ili 8 dana uz 3, 5 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe + 1 dijete do 12 godina gratis u hotelu Sirena...već od 1999 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite odmor na prelijepom Hvaru! Hvar, najduži je i najsunčaniji hrvatski otok i jedan od najljepših otoka na svijetu... Kuponi su iskoristivi u periodu od 09.09. do 29.09.2019.!


HVAR

Hotel Sirena nalazi se u mirnoj uvali Mala Garška, 2 km od centra starog grada Hvara.


Sastoji se od središnje zgrade s recepcijom, hotelskog restorana, internet kutka, TV salona, ​​malog natkrivenog bazena i 5 paviljona koji nose nazive autentičnih jadranskih biljaka: lavande, ružmarina, kadulje, vrijeska i maslina, svi s pogledom na more.

Transfer za grad Hvar organizira se svaka 2 sata!


HOTEL SIRENA

Hvar, otok u Jadranskom moru, najduži je i najsunčaniji hrvatski otok i jedan od najljepših otoka na svijetu.

Grad Hvar jedinstven je spoj bogate mediteranske prirode, bogate i složene kulturno-povijesne baštine i modernog turističkog luksuza!


Smješten u slikovitom prirodnom okruženju, okrenut prema južnoj, sunčanoj strani svijeta koji mu je pružio svu svoju mediteransku privlačnost i svjetlinu, okrenut prema moru koje mu je pružilo prekrasnu i jedinstvenu povijest, Hvar je neiscrpna riznica prizora, atmosfere i avanture.