PodržimoNaše

Integral Zagreb i aranžman MINIMUNDUS - KLAGENFURT - BURG LANDSKRON - PARK MAJMUNA AFFENBERG na 2 dana/1 noćenje s doručkom i prijevoz autobusom iz Zagreb...549 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi isključivo za termin: od 04.08. do 05.08.2019.!


MINIMUNDUS - KLAGENFURT - BURG LANDSKRON - PARK MAJMUNA “AFFENBERG“

Datum putovanja:  4.-5.8.2019.


1. dan: BURG LANDSKRON – PARK MAJMUNA “AFFENBERG“

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak do najupečatljivije znamenitosti u okolici Villacha: utvrda Burg Landskron. S panoramske terase utvrde pruža se veličanstveni pogled na Osorsko jezero, Villach. U sklopu utvrde se nalazi zoološki vrt sa pticama grabljivicama u čijem showu možete uživati. Zatim odlazak u šetnju do podnožja utvrde u park Affenberg u kojem živi oko 164 Japanskih makaki majmuna. Odlazak do hotela u okolici Klagenfurta. Smještaj u hotel. Noćenje.

 
2. dan: KLAGENFURT - MINIMUNDUS

Doručak. Odlazak do Klagenfurta, glavni grad austrijske pokrajine Koruške. Slijedi razgled grada: Stari gradski trg – Katedrala–  Novi gradski trg – Gradska vjećnica – Lindwurm (kip zmaja koji je ujedno i simbol grada). Nakon razgleda, odlazak u mali svijet na jezeru Wörthersee: Minimundus. Park se prostire na više od 26.000 m2 u kojem se nalazi 159 modela najznačajnijih svjetskih građevina kao što su Eiffelov toranj, Kip slobode, Taj Mahal. U parku se može uživati i u 1.500 m2 zatvorenom pustolovnom svijetu koji nudi zabavu za djecu i odrasle. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak za Zagreb u 18 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.