Ljetna avantura i opuštanje u slovenskom Mozirju! Ne propustite 3 dana/2 noćenja u Hotelu Golte 4* s polupansionom i popustima na masaže, wellness i adrenalinske sportove za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi Vas očekuju: neograničeno korištenje fitness centra, 20% popusta na sve masaže, 20% popusta na sve aktivnosti - penjanje, zipline, SUP, razgledavanje špilje, skok padobranom, wellness, povratni prijevoz žičarom! Dijete do 5,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 31.10.2019.

Golte hotel & mountain resort je turistički kompleks smješten na periferiji parkova Kamnik-Savinja i zaštićeni je krajolik. Na nadmorskoj visini od 1.410 m nalazi se HOTEL GOLTE s 4 zvjezdice do kojeg se dolazi najdužom žičarom u Sloveniji (vožnja traje 8 minuta) s prekrasnim pogledom na Savinjsku dolinu. Pristup hotelu uvijek je moguć i automobilom. 

Svaka hotelska soba ima telefon, TV, sušilo za kosu, mini bar i sef. Hotel nudi bežični pristup internetu i bogat izbor jela.

Hotel Golte ima wellness centar iznad oblaka, koji uključuje saune, jacuzzi, ambijentalne tuševe, ledeni gejzir i mjesto za odmor i meditaciju gdje možete uživati ​​u osvježavajućim pićima. Gosti mogu i vježbati u fitness centru. 

Hotel ima 2 restorana (a la carte i samoposluživanje), koji imaju izvrsnu lokalnu kuhinju. U domaćim delicijama također možete uživati ​​u planinskim kolibama na skijalištu. U piću i dobrom društvu možete uživati ​​u baru na hotelskoj terasi ili u baru s predivnim panoramskim zidom i planinskom bibliotekom.

Golte hotel & mountain resort karakterizira personalizirani pristup, jedinstvenost i fleksibilnost gostu.