PodržimoNaše

Prirodna kozmetika Lila donosi Vam veliki i mali paket proizvoda za zaštitu od sunca! Uz 55% popusta te besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku osigurajte se za cijelo ljeto!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 280 kn
Ušteda 55%
Cijena 125 kn

Prirodna kozmetika, bez štetnih sastojaka, sa zaštitnim faktorom 20 i 30. Uz popust od 55% i besplatnom dostavom za cijelu Hrvatsku, osigurajte bezbrižno ljeto uz prirodnu zaštitu od sunca!

Štiteči organizam od štetnih utjecaja okoline, naš največi organ koža je, od svih organa, najpodložnija promjenama i starenju, ali ujedno i jedina sa vidljivom sposobnošæu prirodne samoobnove u uvjetima trajne pravilne preventivne njege.

Prirodna kozmetika Lila izrađuje se od nerafiniranih hladno tiještenih ulja i maslaca, prirodnih emulgatora, hidrolata, eteričnih ulja i aktivnih sastojaka prirodnog porijekla. Lila kozmetika ne sadrži parabene, ftalate, aluminijeve soli, teške metale, umjetne mirise i bojila, 1.4 - dioksan, formaldehid niti natrij lauril sulfat. Navedeni štetni sastojci česti su iritans za kožu, a njihovo dugoročna akumulacija u organizmu štetna je za zdravlje, nažalost neki od njih su i dokazano kancerogeni.

Veliki paket:

Krema za lice 50 gr SPF 30 (može se koristiti i umjesto dnevne kreme za lice i ne ostavlja bijeli trag)
Mlijeko za sunčanje 200 gr SPF 30
Ulje za sunčanje 100 ml SPF 20
Ulje nakon sunčanja 100 ml
Mlijeko nakon sunčanja 200 gr
Balzam za usne 5 gr SPF 10

Mali paket:

Krema za lice 50 gr SPF 30
Mlijeko za sunčanje 200 gr SPF 30
Ulje nakon sunčanja 100 ml

Prirodna kozmetika podrazumijeva izradu pripravaka od sastojaka prirodnog podrijetla, na tradicionalan način u malim serijama. Prirodna kozmetika ne sadrži umjetne emulgatore, antioksidanse, stabilizatore i agresivne konzervanse jer se oni obièno veæ nalaze u prirodnom sastavu odabranih sirovina, baš kao i djelatne tvari. Pri izradi ovakvih pripravaka, sastojci se dodaju i miješaju u točno propisanim omjerima i vremenskim razmacima na optimalnim temperaturama, kako bi se proizvod prirodno homogenizirao bez umjetnih dodataka, a da pri tom ne izgubi pozitivna svojstva i djelatne tvari iz prirodnog sastava. Važno je da i podloga i djelatne tvari budu prirodnog podrijetla, a odabir sastojaka takav da u svom prirodnom sastavu nosi visoko djelotvorne i zaštitne tvari a ne sadrži štetne primjese. Za što djelotvorniji pripravak potrebno je aktivne sastojke dodati u potvrðeno učinkovitim koncentracijama te ih pažljivo izbalansirati kako bi se u ciljanom djelovanju nadopunjavali i zajedno snažnije djelovali.