Znate li gdje se zabavljala holivudska elita na snimanju filma Mamma Mia? Ne propustite hrvatski raj na zemlji, otok Vis na 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu Issa***...5179 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetni dani u čaroliji Visa na 8 dana, 7 noćenja i udoban smještaj u hotelu Issa***! Jedno dijete do 12 godina GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 25.07.19.!


Glumačke zvijezde filma Mamma Mia Pierce Brosnan, Amanda Seyfried posjetili su ovaj osebujan raj na zemlji...

HOTEL ISSA***

HOTEL ISSA*** nalazi se izvan mjesta, na osami, 10 minuta hoda od trajektne luke. Za sve željne mora i osvježenja u vrućim ljetnim danima, gradska plaža s puno hladovine borova i manjim žalima nalazi se neposredno ispod hotela. Sama plaža nudi zabavne sadržaje. U hotelu možete provesti vrijeme u lobby baru uz izvrsna domaća vina, lokalna craft piva i ostale delicije poput viške pogače, cvita i hroštula. Osim toga, savršeno ćete se opustiti na vanjskoj terasi hotela, skrivenu među borovima gdje možete u miru ispijati jutarnju kavi ili se odmoriti u predvečerje s društvom.


Hotel raspolaže sa 128 smještajnih jedinica. Sve smještajne jedinice imaju balkon, SAT TV, telefon, tuš/WC, fen za kosu, većinom klimatizirane. Sobe su dvokrevetne, s pogledom na more ili park. Neki od sadržaja koje hotel nudi su:

Hotelski restoran s uslugom buffet doručka + buffet večere (bogati izbor i za
vegetarijance)
Aperitiv bar
TV salon
Parkiralište (besplatno)
Sef na recepciji
Mini golf

DVOKREVETNA SOBA s pogledom na park
OPREMLJENOST:
Kupaonica, balkon, telefon, sat TV.

DVOKREVETNA SOBA s pogledom na more 
OPREMLJENOST:
Kupaonica, telefon, sat TV, balkon.

OTOK VIS
Otok Vis je najudaljeniji naseljeni otok od kopna. Površina otoka iznosi 90,3 km2, a do njega se može doći trajektom, katamaranom ili brodom iz Splita. Ukupna duljina obale Visa je 77 km. Oko otoka Visa se nalaze brojni manji otoci, otočići i školji (Biševo, Budikovac, Brusnik, Jabuka, Ravnik, Svetac i drugi).

Vis je oduvijek bio otok ribara i vinogradara. Komiža na otoku Visu čak se smatra kolijevkom ribarstva na Jadranu o čemu danas svjedoči Ribarski muzej u Komiži. Osim toga, kaže se da su prvu vinovu lozu u Dalmaciji posadili stari Grci i da je posađena upravo na Viškom polju. Najpoznatije autentično bijelo vino je čuvena viška Vugava, koju možete probati u brojnim restoranima i vinskim podrumima na otoku Visu.


Vis osim jedinstvenog povijesnog, kulturnog i prirodnog nasljeđa ima i prekrasno, kristalno bistro more, skrivene plaže od kojih su neke proglašene najljepšima u Europi (Stiniva), uvale i otočiće, mediteransku klimu prepunu sunčanih sati i gostoljubive domaćine. Upravo zato je Vis omiljeno turističko odredište i bit će nam drago da ga i Vi posjetite i doživite u punom smislu riječi.

Vis je otok koji nudi veliki broj prirodnih znamenitosti i ljepota koje preporučamo vidjeti:
Arheološki muzej
Antička Issa
Izleti brodom (Modra Špilja, izlet oko otoka, poznate uvale i plaže kao npr. Stiniva, Stončica, Velika i Mala Travna, Zglav…)
Izlet u Titovu špilju
Vinski putevi
Britansku tvrđavu Fort George s najljepšim zalaskom sunca
Potkop za podmornice i brodove
Tuneli Drugog svjetskog i Hladnog rata
Izvrsnu gastro ponudu lokalnih restorana
Planinarske staze
Ribarski muzej u Komiži


Vis je ono što u životu morate doživjeti! Dozvolite nama da budemo dio Vašeg boravka u ovom “raju na zemlji”.

Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 25.07.2019.!