Ulaznica za nastup KLAPE ISKON 11.07. / četvrtak / od 21h, pod ljetnim noćnim nebom kraj bazena Imperial Park Hotela*** u Vodicama za samo 25 kn/osobi!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U četvrtak 11.07. povedite svoje najdraže u Imperial Park Hotel 3* te uživajte u dirljivim klapskim notama legendarne KLAPE ISKON! Dijete do 7 godina u prisustvu roditelja - BESPLATAN ulaz! Kupon vrijedi za 11.07.2019.

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

Klapa Iskon osnovana je 2000. godine te su u svom dugogodišnjem djelovanju ostvarili mnoge zapažene uspjehe na festivalima i raznim glazbenim manifestacijama u Hrvatskoj. Klapa je ostvarila suradnju na regionalnim turnejama s priznatim glazbenicima poput Gibonnija, Lvkya, grupom TBF, te uspješno izvela samostalnu turneju u Izraelu te koncerte u Parizu, Los Angelesu, Monte Carlu itd.

Prepoznatljiva je široj javnosti po raznolikosti u izvedbama koje se protežu od dalmatinskog tradicionalnog izričaja do suvremenih žanrova s ciljem promoviranja baštine, a istodobno čuvajući fenomen klapskog pjevanja od komercijalnog iskrivljavanja.

Koncert klape Iskon glazbeni je putopis kroz Dalmaciju, priča o njezinoj novijoj glazbenoj prošlosti i slika njezine glazbene sadašnjosti. Priča o evoluciji višeglasnog pjevanja proteklih desetljeća usredotočena je na specifičnosti dalmatinskog podneblja, obuhvaćajući pjesničku i skladateljsku baštinu urbanih središta; priobalja, otoka i zaleđa. Klapa Iskon putuje u Arsenov Šibenik i Vrgorac Tina Ujevića, Runjićev Split i Komižu Jakše Fiamenga, vodi iz 'Konobe' preko 'Plavih puteva mora' u 'Bokeljsku noć' pa se vrati sebi, svojim pjesmama - Iskonu 21. stoljeća.

Danas je Klapa Iskon peteročlana vokalna skupina čiji članovi imaju iskustvo u gotovo svim relevantnim glazbenim pravcima - od klasične glazbe i jazza do popa i rock 'n' rolla – te se mogu prikazati suvremenoj publici u izričaju kojeg njeguju na način koji će biti u korak s vremenom u kojem živimo.