Ovoga ljeta svakako posjetite HALLSTATT - jedno od najljepših mjesta na austrijskim jezerima u središtu Alpi! 1-dnevni izlet s prijevozom u aranžmanu Autoturist Parka 10.08. za samo 249 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hallstatt, zajedno s planinom Dachstein, čini kulturni krajolik Salzkammergut koji je 1997. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Hallstatt je jedinstveni spoj nestvarno lijepe prirode i bogate tradicije! Ponuda vrijedi za 10.08.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. 

Ugodno putovanje Slovenijom i Austrijom do austrijske regije Salzkammergut. Dolazak u čarobni HALLSTATT, jedno od najljepših mjesta na austrijskim jezerima, smještenog u središtu Alpi. Hallstatt, zajedno s planinom Dachstein, čini kulturni krajolik Salzkammergut koji je 1997. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Hallstatt je jedinstveni spoj nestvarno lijepe prirode i bogate tradicije! 

Po dolasku u Hallstatt slobodno vrijeme za šetnju do jezera, vožnju brodom po jezeru, odlazak u muzej halštatske kulture ili kosturnicu, a svakako preporučamo posjet halštatskom rudniku soli, jednom od najstarijih na ovim prostorima (obavezna prijava u agenciji) te vidikovcu "Skywalk" do kojeg se dolazi uspinjačom. 

Polazak prema Zagrebu predviđen je u poslijepodnevnim satima. Prema želji grupe posjet tradicionalnom medičarskom obrtu u blizini mjesta Bad Aussee uz degustaciju medenjaka i kupovinu istih. S kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

PRIJAVE U AGENCIJI, DOPLATA NA LICU MJESTA U EURIMA: ulaznica za rudnik soli u Hallstattu (djeci ispod 4 godine zabranjen ulaz u rudnik zbog sigurnosnih razloga; min 20 prijavljenih); povratna vožnja uspinjačom.