Vamos a la Gardaland! Jednodnevni izlet u Gardaland, najpoznatiji talijanski adrenalinski park, i Sea Life, akvarij s jedinstvenim doživljajem morskoga svijeta za samo 179 kn/osobi!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak je iz Zagreba u 1 sat, s mogućim polascima i iz Rijeke. Odlazak iz Gardalanda u 18 sati. Povratak u Zagreb predviđen je u kasnim večernjim satima. Kupon vrijedi za odabrani termin: 03.08. (rasprodan!) / 14.09. ( rasprodan ) / 21.09.2019. - jos ima malo mjesta!!!

Na sjeveru Italije, u slikovitome gradiću Castelnuovo del Garda, a nedaleko grada najpoznatijih ljubavnika Romea i Julije, smjestio se najveći zabavni park u Italiji i jedan od većih u Europi – Gardaland. 

Njegova priča započinje u prošlome stoljeću, godine 1975. kada jedan veronski poduzetnik nadahnut Disneylandom u Kaliforniji svečano otvara vrata adrenalinskoga parka, a sve ostalo je ispisano u povijesti: preko 80 milijuna ljudi od otvaranja posjetilo je park, a godišnje broji i do 3 milijuna posjetitelja. 

Zašto Gardaland?

Dovoljno je nabrojati jedne od poznatijih atrakcija: Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Space Vertigo, Colorado Boat, Fuga de Atlantide i  mnoge druge, zbog kojih srce ubrzano kuca i adrenalin porasta na zavidno visoku razinu.

I za one sklonijima mirnijem i manje adrenalinskome provodu, Gardaland je omogućio zabavne vožnje poput vožnji za opuštanje, kao i dječje atrakcije. 

Oduvijek ste željeli pobliže upoznati morski svijet, imati bliski susret s morskim psima, lavovima i klaunovskim ribicama (Nemom)? Sve to možete učiniti i posjetom Sea Life akvariju koji pruža jedinstven doživljaj morskoga svijeta i podmorja. 

P.S. Najhrabriji mogu hraniti i morske pse!

Pridružite nam se na izletu, zabava je zasigurno zagarantirana! 

Ako želite doživjeti najbolja putovanja, posjetiti ono o čemu sanjate već dugo, napokon se odmoriti ili pak zabaviti najbolje do sad, putnička agencija Vamos pravo je mjesto za Vas. Kao što samo ime kaže Vamos ( hrvatski “Idemo”), došlo je i Vaše vrijeme da krenete na put. Agencija je zamišljena za sve ono što vole mladi, a i ako niste mladi, a tako se osjećate ovo je pravo mjesto za Vas.