Ne propustite ljeto u Sarajevu! Odmorite se uz 2 dana/1 noćenje s doručkom za 2 osobe u Hotel & SPA Resort Merona i korištenje saune ili turske kupelji u trajanju sat vremena, za samo 488 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šarmantni Hotel & SPA Resort Merona poziva Vas na kratki ljetni predah u Sarajevo! Razgledajte i upoznajte sarajevske kutke i znamenitosti uz smještaj u vrhunskom hotelu za odmor duše i tijela! Kupon vrijedi do 30.09.2019.

Dovoljan Vam je jedan razlog da nas posjetite, a mi ćemo Vam dati stotinu da se vratite! 

Smještaj u Hotelu Merona obećava opušteni boravak bilo da ste ovdje poslom ili u posjeti.

Hotel Merona ima 11 moderno uređenih i prostranih soba, od čega je 10 soba i 1 apartman. 6 soba, pored francuskog ležaja sadrži i po još jedan dodatni ležaj, dok ostale 4 sobe su sa francuskim ležajem. Sve sobe i apartman moderno su dizajnirani i bogato opremljeni, a sadrže slijedeće: klimu, mini-bar, LCD SAT/TV, sušilo za kosu, telefon, tuš kabina, WC, bežični high-speed Internet, dok apartman sadrži i jacuzzi. 

U idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode pronaći ćete izgubljenu energiju, opustiti duh i tijelo uz profesionalnu njegu naših terapeuta. Na trećem katu jedne od velikih poslovnih zgrada na zapadnom ulazu u Sarajevu u ulici Džemala Bijedića 216, nalazi se mali svijet u kojem je vrijeme naizgled stalo. Ambijent odiše prepoznatljivim tradicionalnim stihom, protkan notom modernizma i kao takav je poseban i drugačiji. 

Svako od Vas nakon napornog i stresnog dana naći će nešto za sebe u našoj oazi mira. Ovakav ambijent, koji upotpunjava priču o meraku, prate raznovrsna ponuda naše kuhinje te osobnost Spa centra.

U netipičnom ambijentu restorana hotela Merona, provedite ugodno vrijeme uz gurmanske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje te vrhunskim vinima. Dobrom kvalitetom i ponudom hrane te ljubaznošću osoblja, osiguravamo Vam savršenu organizaciju raznih vrsta evenata u profesionalnom okruženju, a ovisno o vrsti eventa, pružamo usluge i cateringa.