ALL SAINTS BED & BREAKFAST nalazi se samo 200 m od plaže i pruža sve potrebno za idealan odmor! Kuponi su iskoristivi u periodu od 12.07. do 24.08.2019.!

ALL SAINTS BED & BREAKFAST IN KAŠTEL ŠTAFILIĆ

Naš novoizgrađen ALL SAINTS B & B nalazi se u Kaštel Štafiliću, samo 200 m od plaže. Nudimo B&B smještaj i tijekom ljetnih mjeseci, uz mali restoran. Naše sobe su klimatizirane i moderno namještene.


Zahvaljujući izvanrednoj poziciji u srcu grada Kaštela i autentičnom okruženju, All Saints idealno je mjesto za vaš obiteljski odmor ili grupu prijatelja.


All Saints Bed & Breakfast je pansion s 11 dobro opremljenih soba raspoređenih na dvije etaže, svaka s kupaonicom, TV-om i klima-uređajem. U prizemlju se nalazi dnevni boravak i kutak za doručak, samo za goste, pristup grijanom bazenu i vanjskom prostoru za sjedenje. 


U prizemlju se nalazi 5 dvokrevetnih soba (s dodatnim ležajem ili kaučem na razvlačenje u svakoj sobi) i 6 dvokrevetnih soba (također s dodatnim ležajem ili kaučem na razvlačenje u svakoj sobi) na prvom katu.
Uživajte u privatnosti naših soba s ugodnim značajkama. Možete sjediti vani pored bazena ili u našem klimatiziranom salonu.