Istarski Novigrad, ljepote i gastro užitci za odmor u rujnu! 8 dana/7 noćenja s DORUČKOM za 2 osobe u Villi Bionda uz poklon „Villa Bionda“ membership card, korištenje bicikla ili kanua...4649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas i paket dobrodošlice „Bionda“! Kupon vrijedi za 2 osobe uz mogućnost smještaja do 4 osobe - 2 na pomoćnom ležaju uz nadoplatu za doručak 35 kn/dan! Kupon vrijedi od 01.09. do 15.09.2019.

Svaki kupac dobiva na poklon „Villa Bionda“ membership card koja Vam omogućava uštedu od  10 do 20% u najboljim istarskim restoranima i tavernama, vinarijama, dućanima i SPA centrima!

Villa Bionda

Apartmane "Villa Bionda" u potpunosti smo obnovili 2019 g. vodeći računa o Vašem potpunom doživljaju Novigrada i Istre.


Villa raspolaže s 5 apartmana veličine 60 m2 i 1 studio apartmanom veličine 40 m2. Svi su apartmani kompletno opremljeni kako bi Vi – naši dragi gosti uživali u bezbrižnom odmoru.


Villa Bionda svojom pozicijom uz glavni gradski trg "Veliki Trg" na nekoliko koraka od mora i hlada Parka Novigradske biskupije, garantira Vam ugodan i opuštajući odmor u Novigradu i Istri.


Mi, vaši domaćini Stella i Marinko stojimo Vam na raspolaganju po svim pitanjima tijekom odmora - organizaciji izleta, posjeta poznatim istarskim vinskim podrumima, preporuci restorana i konoba... 


Uživamo u dobrim vinima, pripremi istarskih specijaliteta, osnivači smo poznate Novigradske konobe “Gatto Nero”, jednostavno rečeno Hedonisti koji će rado svoja iskustva podijeliti s Vama. Osim hrvatskog služimo se engleskim, njemačkim, talijanskim i ruskim jezikom što će sigurno olakšati međusobnu komunikaciju.


Veselimo se Vašem dolasku.