Romantični ljetni odmor očekuje Vas u Valamar Collection Imperial Hotelu 4* na Rabu! Izaberite classic ili superior sobu te uživajte u 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe...od 2280 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je "Designed for adults" kako biste svaki tretutak odmora u potpunosti proveli sa svojom voljenom osobom... Izaberite termin te boravak u classic sobi park strana ili superior sobi s balkonom morska strana. Ponudu možete iskoristiti 12.08.19. (osim 31.07.-01.08.19.), a spajanjem kupona možete produžiti svoj romantični odmor!

Privlači li vas opuštanje na pješčanoj plaži uz kristalno čisto more, aktivnosti u zadivljujućoj prirodi, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima, otok Rab je najbolji izbor za vas. 

Šarmantan i otmjen Valamar Collection Imperial Hotel 4* pruža neodoljivu kombinaciju opuštajućih i gurmanskih doživljaja nadomak slikovitog starog grada Raba. Odaberite classic sobu s pogledom na park ili superior sobu s balkonom i pogledom na more te uživajte u savršenom odmoru dizajniranom za odrasle.

U cijenu su uključeni i boravišna pristojba, parking te wi-fi!

Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba, ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.

Danas Valamar Collection Imperial Hotel zrači modernom elegancijom i pruža savršeno ugođen odmor po mjeri odraslih.

Classic soba s pogledom na park (16 - 20 m2) ima bračni krevet (180 x 200 cm), kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, mini bar i sef.

Superior soba s balkonom i pogledom na more (18 - 24 m2) ima bračni krevet ili odvojene krevete (180 x 200 cm), kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, mini bar i sef.