Obiteljski odmor u bogatstvu čudesnog otoka Korčule! Izaberite 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i 1 dijete do 7 godina u Hotelu Port 9 4*...od 3260 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan obiteljski odmor na otoku koji oduzima dah! Napunite baterije u pozitivnoj atmosferi i uživajte u neograničenom korištenju vanjskih bazena uz ležaljke i suncobrane... Kupon vrijedi 07.09.2019.

Cijena uključuje: smještaj u standard park sobi 4* na bazi polupansiona, piće dobrodošlice, besplatno korištenje wellnessa, besplatan parking, neograničeno korištenje vanjskih bazena, ležaljki i suncobrana!

Moderan dodir s prirodom

Kad ste na odmoru, želite da sve bude lijepo? 

U mirnoj uvali Zaljeva školjki uživajte u mirisima Mediterana okruženi maslinicima i zelenilom s pogledom na Jadransko more. 

Ljenčarite na plaži, okušajte se u nekom od sportova ili jednostavno prepustite ležernoj zabavi. Uživajte u čaši korčulanskog vina, isprobajte morske delicije uz kapljicu božanskog maslinovog ulja i stvorite trajne uspomene na otok koji inspirira.

Standard park soba 4*

Udobne i moderno dizajnirane standard sobe s pogledom na park imaju kadu s tušem, klimu, wireless Internet, sat/TV, sef i minibar.

Plaže i bazeni

Ako želite uživati u osami okruženi mirisima mediteranskog raslinja, odaberite jednu od plaža u mirnim uvalama s betonskim platoom. Volite li veće društvo, zabavu i sport, na raspolaganju su vam šljunčane i pješčane plaže s ponudom vodenih sportova. Istražite slikovitu otočku obalu u kanuu. 

Udobno se smjestite uz vanjski bazen i osigurajte sebi preplanuli otočki ten. Ako ste pak strastveni plivači ili ljubitelji vaterpola, možete si dati oduška u zatvorenom olimpijskom bazenu nedaleko od apartmana Port 9.

Sadržaji: šljunčane, pješčane i betonske plaže, vodeni sportovi – kanu, vanjski bazen, zatvoreni olimpijski bazen (1 km udaljenosti).