PodržimoNaše

Posjetite wellness centar Hotela Adria u Biogradu n/M i počastite se paketom 5 tretmana maderoterapije lica i tijela od 45 minuta za samo 399 kn! Korištenje saune 30 min GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od svakodnevnog stresa i pronađite svoju oazu mira, opustite tijelo i dušu u wellness centru Hotela Adria... Iskoristite paket maderoterapije i saune za zdravlje i ljepotu svoga tijela! Kupon vrijedi do 05.09.2019.

HOTEL ADRIA 

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda. Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

WELLNESS CENTAR HOTELA ADRIA pobrinut će se za zdravlje i vitalnost vašeg lica i tijela u 5 tretmana od 45 minuta, a usto Vas očekuje i opuštanje u sauni od 30 minuta!

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim valjcima i rolerima. Pokazala se najučinkovitijom kada je u pitanju smanjivanje celulita. 

Za razliku od klasične anticelulitne masaže rezultati se postižu znatno lakše i brže. Tome svjedoče i terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje vrste masaže. Navode kako je očekivani učinak masaže valjcima dvostruko bolji od uobičajene anticelulitne masaže. Na početku se osoba prvo masira glatkim drvenim valjkom kako bi se priviknula na ovu vrstu masaže. Nakon toga se koristi valjak za piling da bi se potaknula cirkulacija, a zatim slijedi tretman posebno rezbarenim valjkom kako bi se utjecalo na dublje slojeve kože. 

Neke od dobrobiti koje ovaj tretman pruža su: snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma i lipolize, odvodnja limfe i smanjenje edema,pojačan rad krvotoka, zatezanje kože i mišića, relaksacija, smanjenje bolova.

*Ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama!