Polasci: 21.07. i 04.08.2019., ukrcaj na dan odlaska u 12:30 h, iskrcaj nakon doručka.

RUTA KRSTARENJA

1. dan (nedjelja): TROGIR – SPLIT

Ukrcajte se na brod za vaše krstarenje života, plovimo prema Splitu. Pri odlasku iz Trogira uživajte u tradicionalnom piću dobrodošlice i upoznajte našu posadu. Nakon toga ćete uživati u tradicionalnom ručku. Kada dođemo u Split, prošetajte oko grada ili se odlučite za razgled grada sa profesionalnim vodičem.

2. dan (ponedjeljak): SPLIT – OMIŠ – MAKARSKA  

Poznat kao gusarski grad, Omiš je grad okružen planinama gdje se Cetina spaja s jadranskim morem. Iskusite po želji rafting na cetini, popnite se na tvrđavu iznad grada, igrajte odbojku na plaži ili samo prošetajte po starom gradu. Kasnije nastavljamo plovidbu prema Makarskoj. Ručak je poslužen na brodu dok plovimo. Slobodno vrijeme po Makarskoj. 

3. dan (utorak): MAKARSKA – MLJET 

Nastavljamo prema otoku Mljetu u mjesto Pomena. Jednom je bila samo luka za ribarske brodove. Posjetite jezera i istražite prekrasnu prirodu. 

4. dan (srijeda): MLJET  - DUBROVNIK

Rano ujutro plovimo prema elafitskim otocima, s njihovim prekrasnim pješčanim plažama Nakon kupanja nastavljamo prema Dubrovniku u kojem stižemo u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za istraživanje grada ili se odlučite za razgled grada sa lokalnim vodičem. 

5. dan (četvrtak): DUBROVNIK – KORČULA 

Tijekom doručka isplovljavamo prema Korčuli, grad rođenja Marca Pola. Dok plovimo uživajte u tradicionalnom ručku. Popodne dolazimo u Korčulu. Istražite male ulice, posjetite kuću Marca Pola.

6. dan (petak): KORČULA – HVAR – STARI GRAD

Rano jutarnji odlazak prema Hvaru. Slobodno vrijeme za obilazak oko grada. Posjetite Napoleonovu tvrđavu, jedno od najstarijih kazališta u Europi ili jednostavno uživajte na jedno od prelijepih plaža. Popodne krenite u Stari Grad, jedan od najstarijih gradova u Europi. Navečer se maskirajte i zabavite na gusarskoj večeri. 

7. dan (subota): STARI GRAD – TROGIR 

Nakon doručka možete ili provesti slobodno vrijeme po Starom Gradu prije odlaska u Trogir. Uživajte u posljednjoj večeri na brodu.

8. dan (nedjelja): ODLAZAK

Raniji doručak nakon kojeg je vrijeme da se pozdravljamo. 

Do idućeg puta...

VAŽNO: 

RUTA SE MOŽE MIJENJATI OVISNO O VREMENSKOJ PROGNOZI.