Darojković Promet Vas poziva na jednodnevni izlet autobusom u KLAGENFURT & MINIMUNDUS za samo 159 kn/osobi! Upoznajte svijet u malom koji će razveseliti sve generacije!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura i jednu od najljepših starih gradskih jezgri u Austriji - Klagenfurt! Kupon vrijedi za odabrani termin: 14.09. / 12.10.2019.

Plan putovanja

Polazak autobusa iz Dugog Sela u 6.00h i dogovorenih mjesta u Zagrebu po dogovoru. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem zbog odmora grupe.  

Po dolasku u Klagenfurt, razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe.  

U dogovoreno vrijeme odlazak prema MINIMUNDUSU. Minimundus je park minijaturnih građevina, nalazi se na jezeru Wörthersee. 

Sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25. 

Neke od poznatih svjetskih građevine u malom: Operna kuća, Kineski zid, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… 

Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak na Wörthersee-najpopularnije ljetovalište na jezeru. 

Povratak za Zagreb oko 17.00h. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.