Vikend odmor i zabava 13.-15.09. u Hotelu Adria u Biogradu na Moru! 3 dana/2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe i 1 ili 2 djece do 12 godina + KONCERT KLAPE ŠUFIT!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupanje za kraj sezone! Ne propustite pretposljednji ljetni vikend uz odmor u hotelu Adria te zabavu i provod na koncertu Klape Šufit 14.09.! Kupon vrijedi isključivo od 13.09. do 15.09.2019.!

Ponuda uključuje i zajamčenu zabavu i nezaboravan provod uz koncert Klape Šufit, 14.09.2019., 21 h - 23:30 h!

Hotel Adria

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda. Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama

Pobjegnite u srce prirode u sunčano i aktivno okruženje Biogradske rivijere.

Prozračne i udobne sobe, jer odmor počinje tu.

Hotel Adria raspolaže sa ukupno 208 soba (od toga 140 classic i 68 superior) smještenih na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.

Standard sobe

Dvokrevetne i trokrevetne sa i bez dodatnog ležaja, balkon, suite kupaonica s tušem, sušilo za kosu, klima uređaj, satelitska televizija, direktna telefonska linija, wi fi internet, dječji krevet dostupan na zahtjev!

KLAPA ŠUFIT

U jesen 1992. u potkrovlju splitske „Realke“ mladi i nadareni nastavnik glazbene kulture prof. Tomislav Veršić okupio je grupu učenika u klapu Šufit. Godinu i pol dana kasnije gimnazijalci su uspješno debitirali na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu kao najmlađa muška klapa natjecateljica u povijesti tog najznačajnijeg klapskog okupljanja.

Zapjevajte uz poznate klapske tonove: "Ne diraj moju ljubav",  "Zavezan", "Tako siguran", "Javi se", "Dvi riči", "Jubin te", "Zaplakala pisma", "Jute san se zajubija", "Dobro jutro more"!

S vremenom je klapa Šufit napustila gimnazijske okvire i organizirala se u sklopu istoimenog kulturno–umjetničkog društva. Vođena iskusnim klapskim bardom Duškom Tambačom, klapa postaje respektabilno glazbeno tijelo koje njeguje i promovira „splitski stil“ klapskog pjevanja.

Od 2006. godine do danas, klapa je pod umjetničkim vodstvom prof. Jasminka Šetke. Rijetko viđena sinergija tog glazbenog i pedagoškog talenta i pjevača klape urodila je jedinstvenim podvigom u povijesti klapskog pjevanja i natjecanja. Klapa Šufit je postigla uspjehe u samostalnim nastupima, u suradnji s drugim klapama ili estradnim umjetnicima i na drugim glazbenim festivalima.