Ljetni vikendi za JEDNODNEVNO KUPANJE na KRKU! Trupeljak Travel vodi Vas na kupanje u Njivice, Punat ili Bašku već od samo 95 kn/osobi s uključenim prijevozom -petkom, subotom ili nedjeljom!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svakog putnika u autobusu očekuje i voda GRATIS te besplatni Wi-Fi! Polazak: 05.45 h Sesvete / 06.00 h Dubrava / 06.10 h Zagreb Držićeva / 06.20 h Zagreb Avenue Mall (Avenija Dubrovnik 16); dolazak: u Njivice 09.00 h / u Punat 09.15 h / u Bašku 09:40 h; povratak: u 19 h iz Baške. Kupon vrijedi petkom, subotom ili nedjeljom, do 15.09.2019.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih mjesta u autobusu s agencijom! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA: rezervacija uz predočenje kupona (KOD i ID) + prijava točno željenog dana i datuma puta + popis putnika (ime i prezime) na broj 0989080046 ili e-mail itrupeljak@gmail.com!

Njivice, nedaleko od Omišlja, uvijek su bile u sastavu omišaljskog kaštela, a danas Općine Omišalj. Proteklih je stoljeća to bilo malo krčko selo čiji su se stanovnici uglavnom bavili ribarstvom, maslinarstvom i stočarstvom, te iskorištavanjem šuma. Kuće uz samu obalu mora, brodići i ribarske mreže, „kašete“ pune riba, stoljećima su bili prepoznatljiva slika Njivica. 

Njivice su danas turističko središte s modernom smještajnim kapacitetima, među kojima dominiraju hoteli, te autokamp kojeg štiti hladovina bjelogorice.

Ovo turističko i ugostiteljsko mjesto danas je najmlađa župa na otoku. Nedaleko Njivica nalazi se Jezero, jedno od dvaju na otoku, nekada je bilo ribolovno područje, ali već niz desetljeća uređeno je kao izvorište pitke vode.

Na jugozapadnom dijelu otoka Krka, samo 8 km od grada Krka, u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana nalazi se mjesto Punat. Ovdje, u blagosti Mediterana i kontrastima plavog i zelenog žive gostoljubivi ljudi kojima je klima podarila blagost naravi, a kamen i more skrbnost i radišnost. Jednostavnom primorskom ambijentu mjesta Punat svu draž daju male stisnute ulice - kale, volte, barature i konobe koje čuvaju dobra vina, iskonska bjelina šljunčanih plaža u bližoj okolici te vinogradi i maslinici u kamenu. Punat ima i pravi dragulj koji se nalazi u sredini drage - otočić Košljun.

Punat i Stara Baška poznati su po lijepim plažama koje se nalaze u neposrednoj blizini mjesta ili do kojih se može doći samo brodicama. Punat ima svoju gradsku plažu unutar Puntarske drage pogodnu za djecu i osobe starije životne dobi s prilazima u more i plitkom vodom te zaštitnim barijerama za kupače. Već na izlazu iz drage i na kraju mjesta nailazimo na šljunkovite plaže koje su znamen našeg otoka. Plaže su brojne i na njima će kupač uvijek pronaći svoje mjesto, a svoje slobodno vrijeme moći će ispuniti sportskim sadržajima koji mu se na plaži nude (vodeni sportovi, odbojka... ). Za one koji u Punat dolaze plovilom bit će zanimljive uvale između Punta i Stare Baške, u kojima će pronaći prekrasne skrovite šljunčane plaže i kristalno čisto more. Do tamo voze i taksi brodice iz luke. Tu vlada mir i tišina – netaknuta priroda.

Upravo Stara Baška, udaljena svega 9 km od Punta, poznata je po svojim plažama koje posjećuju mnogobrojni turisti.

Na jugoistočnom dijelu se smjestila Baška. Poput ostalih krčkih mjesta, i u starom dijelu ovoga su mjesta uske uličice, kuće blizu jedna drugoj tako da je ugođaj tipičan mediteranski.

Osim prekrasne plaže, Baška je zanimljiva po svojoj karakterističnoj arhitekturi, brojnim kulturnopovijesnim spomenicima te po okolnim izletničkim stazama. Baška je prepoznatljiva i po smještajnim objektima visoke razine, od hotela, kampova pa se do privatnih smještajnih kapaciteta.

Vela plaža zasigurno je jedna od naših najatraktivnijih lokacija i najpopularnije odredište kupača u Baški. S vremenom je postala simbol Baške i ključan je dio bašćanskog krajolika, duga je čak 1800 m i s nje se pruža pogled na naše predivno kristalno more. Od 1999. godine ponosni je nositelj europske Plave zastave kao dokaza visoke kakvoće i standarda plaže. Uz Velu plažu, Bašku krasi još tridesetak plaža od kojih su među najpoznatijima Vela luka i Mala luka, plaža u FKK kampu Bunculuka, zatim plaže Konjska, Vrženica, Jablanovo, Storišće i Dubna.