Ljeto je vrijeme za nestvarne ljepote jadranskog otoka Cresa na 4 dana/3 polupansiona za dvoje u hotel Zlatni Lav 4* uz besplatan Wi-Fi i parking...za samo 2665 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 10 godina na pomoćnom krevetu GRATIS! Kupon vrijedi od 25.07.19. do 09.08.19.

Hotel Zlatni Lav 4*

Hotel Zlatni Lav nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u blizini uvale Martinšćica i slikovite šljunčane plaže, a pruža prekrasan pogled i nudi dobro opremljene sobe.

Udobne sobe imaju sve potrebne sadržaje, a kupaonice su elegantno i praktično uređene. Balkoni pružaju prekrasan pogled na more ili šumu.
Uvala Martinščica ima kristalno čisto more, a okružena je aromatskom zimzelenom vegetacijom s mnogobrojnim biljnim i životinjskim vrstama.
Iskusno i uslužno osoblje rado će vam, uz mnoštvo interesantnih aktivnosti koje nudi, pomoći i u planiranju vašeg boravka. Gosti se mogu odlučiti za izlet biciklom, planinarenje, ribolov, ronjenje ili mogu sudjelovati na krstarenju.


Okolica objekta:
Kafić: (250m)
Restoran: (250m)
More/ocean: (300m)
Jezero: (10km)
Tržnica: (250m)

Novootvoreni wellness!

Usluge koje mogu dobiti naši gosti s popustom od 20% su:

Masaže

Razni tretmani lica

Depilacije

Pedikura

Manikura

Otok Cres:

Otok Cres, najveći jadranski otok, nalazi se na sjevernom dijelu Kvarnerskog zaljeva. Na jugu povezan je mostom s otokom Lošinjem. Cres je brdovit otok dug 66 km i širok 2-12 km. Obala otoka je razvedena i duga oko 248 km i obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama na svom zapadnom i južnom dijelu, dok su sjeverni i istočni dio ovjenčani strmim i surovim stijenama. Kao posebnu zanimljivost treba istaci prirodnu neobičnu pojavu slatkovodnog jezera Vrana. Razina slatkovodnog jezera je iznad razine mora, a njegovo dno ispod morske razine na dubini od 74m. Cres karakteriziraju veliki kontrasti između sjevernog submediteranskog dijela, te srednjeg i južnog mediteranskog dijela koji obiluje pašnjačkim goletima i gustom makijom. Veliko bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, s izuzetnim brojem endemičkih vrsta predstavlja pravi izazov za zaljubljenike u prirodu. Na Cresu je također jedno od posljednjih staništa vrlo rijetke ptice – bjeloglavog supa. Na otoku su uređene pješačke staze i šetnice, a u lokalnim ljepotama može se uživati i tijekom vožnje biciklom. Otok Cres ima i bogato povijesno i kulturno nasljeđe: liburnijske građevine, ostatke antičkih gradova, ranokatoličke crkvice, samostane… Povijesnu jezgru Martinščice čini crkva Sv. Martina s franjevačkim samostanom iz 16. st. i Kaštel obitelji Sforza iz 17. st.