PodržimoNaše

Ove jeseni nikako ne propustite bogati vikend paket za 2 osobe u srcu Đurđevca! Osim vrhunskog smještaja i raznolikog sadržaja za vaš potpun odmor, Hotel Picok 4* osigurat će Vam i noć za pamćenje uz GAZDE 19.10. i bogati menu za večeru! Ponuda vrijedi isključivo od 18.10. do 20.10.2019.

Ako ste ljubitelji hitova "Ja pijem da zaboravim", "Još i danas zamiriši trešnja", "Ružo moja crvena" i "Neće snaša tamburaša" ovo je ponuda za VAS!

Menu za večeru uz Gazde:
hladno predjelo:  hladni naresci, sirevi, sir s vrhnjem, masline, krastavci
Juha: podravska juha
Glavno jelo:  svinjski odrezak na "đurđevački", pohana punjena pureća prsa, pečena piletina "Picok" 
Prilozi: pekarski krumpir, kroketi, povrće na maslacu, rizi-bizi
Salata: sezonske salate
Desert: pita s jabukama, medena pita, kolač kocke

Hotel Picok odmor na prvi pogled!

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Hotel Picok 4* smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. Korisnici ove ponude ostvaruju 20% popusta na cijene usluga SpaBody, SpaBeauty (holističke, energetske, medicinske masaže, kupke, rituali) koje nisu uključene paket aranžmanom, 25% popusta na masažu, a korištenje bazena je besplatno!

Ponuda uključuje i nastup tamburaškog sastava Gazde 19.10. - 3 vrste butelja vina dodatno snižene na već od samo 99 kn/boci!

Gazde su tamburaški sastav pod utjecajem rocka, a popularno su zvani "Tamburaši u kožnim jaknama" ili kako su ih prozvali glazbeni novinari "Zagrebački Beatlesi s tamburama".

Sastav je napravio 7 studijskih albuma: Zbog tebe sam to što jesam (1994.), Za ljubav tvoju (1995.), Bit će bolje (1997.), Na dnu duše moje (1999.), Nije meni žao (2001.), Zbogom za zbogom (2003.), Milijun poljubaca (2010.). Više o tamburaškom sastavu Gazde možete pronaći na njihovim službenim stranicama http://www.gazde.hr/.