U dućanu vas očekuje veliki izbor vrhunskih vina, domaćih i stranih craft piva, domaćih rakija&likera, te raznih slatkih i slanih delikatesa domaćih OPGova! Kupon vrijedi za kupnju bilo kojih proizvoda u vrijednosti od 130kn!

Na zagrebačkoj tržnici Kvatrić nalazi se mala delikatesna trgovina koja nudi razna alkoholna pića, te mnoge slatke i slane delicije. 

Ponuda uključuje: Vaucher za kupovinu svih proizvoda u dućanu GRUNT SHOP za samo 99 kn!

[IZDVOJENO IZ PONUDE]

ISTARSKO PIVO S TARTUFOM Za sve pivoljupce a ujedno i tarufoljupce prava poslastica za vaša nepca i suha grla. Neodoljive arome i punog okusa, zasigurno jedan nezaboravan gastropivski doživljaj.  

Meukow Cognac iz Rusije - među najpoznatijim brandovima konjaka na svijetu. Njegove osobine su snaga, elegancija, senzualnost i egzotizam, karakterne osobine pume. 

Juraj Dobrila Single Barrel Malt Craft Viski - 3 godine odležavanja čistog ječma u paljenoj bačvi kako bi se izvukla lagana nota bourbona krase prvi hrvatski single malt craft viski nazvan Juraj Dobrila.

JUTA SPIZA 100% Kaštelansko - Umaci proizvedeni u suradnji sa prirodom definitivno će očarati okusne pupoljke svih onih koji si u potrazi za pravom eksplozijom ljutine u jelima. 

 JARRITOS - gazirani napitak iz Meksika

Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do nedelje u Grunt shop, Šubićeva 40 (tržnica Kvatrić)

GRUNT SHOP - MALI SHOP VELIK GUŠT