NEKA PATRY ZAPOČNE! Hostel Zrće - ALL INCLUSIVE 2 noćenja u privat sobama uz uključena bezalkoholna ili alkoholna pića i neograničeno korištenje bazena, sve za jednu osobu već od 1799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu! Kupon za paket aranžman vrijedi od 23.08 - 15.09.2019. Ponuda uključuje: 2 noćenja u privat sobama + all inclusive usluga (doručak, ručak, večera + all inclusive piće alkoholno ili bezalkoholno ovisno o izabranoj opciji)!


Mi smo hostel smješten na otoku Pagu, jednom od tisuću otoka u Hrvatskoj. Među ostalim otocima Pag je poznat kao zabavan. Ostali otoci su malo ljubomorni.   
Pronaći ćete nas u gradu Novalji i najbliži smo smještaj poznatoj plaži Zrće!
Nalazimo se pored autobusnog kolodvora, bolnice, benzinske postaje i trgovačkog centra Novalis. Party Hostel Zrće je najveći hostel u Novalji i daleko najzabavniji u Hrvatskoj.


U našoj ponudi smještaja nalaze se privatne sobe, spavaonice i deluxe odijel kao i zajednički prostori - bazen, bar, teretana, fast food, restoran, igraonica i usluga pranja rublja. I sve je otvoreno 24/7! Tako se možete zagrijati (ili ohladiti) u našem baru, uživati ​​u zabavi uz bazen i dobroj glazbi prije odlaska na plažu Zrće, kada se vratite, ili cijelo vrijeme! Na vama je.


Naši različiti tipovi soba prihvaćaju od 2 do 8 osoba, tako da svatko može pronaći sobu koja najbolje odgovara njegovim potrebama. Manje sobe imaju privatne kupaonice, a veće (spavaonice) imaju zajedničke kupaonice. Kreveti u našim zajedničkim sobama imaju zanimljiv dizajn, svaki krevet ima utičnicu za struju, svjetlo, stol za laptop i zavjese za ako želite malo privatnosti. Također nudimo besplatni WiFi, posteljinu, ručnike, ormariće za ključeve i spavaonice s ključnom karticom.


Da biste bili hidrirani i dobro nahranjeni, imamo bar i restoran. Da bi te držali u formi, imamo teretanu. Da bi se ohladili imamo bazen. Da bi se dobro zabavili, imamo našeg rezidentnog DJ-a.


Ono što naš hostel čini još posebnim je naše prijateljsko i mlado (i zgodno) osoblje koje je uvijek na raspolaganju ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć tijekom ili prije vašeg boravka u nama kod nas. Radujemo se susretu s Vama! Neka vaš party-cation počne!