Ljetovanje na kampiranju! Izaberite broj noćenja za najam šatora za 2 osobe u Kampu Selce u uvali Slana u Selcu i isprobajte iskustvo kampiranja gdje se more i šuma spajaju u jedno...već od 192 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz izbor noćenja - od 1 do čak 7 - unajmite šator za dvoje i uživajte u lokaciji, usluzi i sadržajima predivnog Kampa Selce u uvali Slana! Kupon možete iskoristiti od 01.08. do 30.09.2019.

U najam šatora uključeni su: madrac, čista posteljina, dva jastuka, ormar na zaključavanje i polica za stvari. 

Kamp Selce - Uvala Slana

Okružen morem s jedne i šumom s druge strane, Kamp Selce nalazi se na početku poznate "šetnice zdravlja". Ovo je područje blage mediteranske klime, bogate kulture i povijesne tradicije.

Kamp Selce u uvali Slana jedinstven je po svom ustroju, sastoji se od kamp parcela (struja, voda, kanalizacija, blizina plaže i bazena), mobilnih kućica te smještaja u apart hotelu Club Vala koji raspolaže s klasičnim apartmanima, studio apartmanima i dvokrevetnim sobama.

Svakom gostu jamčimo obiteljsku i prijateljsku atmosferu uz pristupačno i nasmijano osoblje te istinski odmor uz miris mora i mediteranskog bilja.

Sadržaji

Plaže su pogodne za djecu, a u blizini se nalazi i pet friendly plaža. Unutar kampa dostupna je trgovina, restoran, tunel konoba, spa i wellness centar, fitness centar, bazen, 4 sanitarna čvora, besplatan parking, a besplatan Wi-Fi signal dostupan je u većini kampa. Za sve goste koji traže aktivan odmor kamp nudi mogućnost opuštajućih šetnja crikveničkom šetnicom, ronjenje kvarnerskim podmorjem, te vožnju biciklističkim rutama.

U restoranu Old sailor House svakodnevno možete pronaći ukusan obrok (ručak i večera). Unutar restorana poslužuje se kava i pića, a ambijent je prikladan za grupe i djecu. Dostupna je i terasa gdje možete uživati u ugodnim ljetnim večerima. Uz sklopu restorana dostupna je konoba zanimljivog ambijenta i posebne atmosfere. Ovdje možete isprobatii poznata Kvarnerska vina.

Selce

Selce se nalazi na rubu Kvarnerskog zaljeva u neposrednoj blizini Crikvenice. Slikoviti i šarmantan gradić osvaja prirodnim ljepotama, kristalno čistim morem i zrakom te zanimljivom kulturno-povijesnom baštinom grada. Ovdje ćete pronaći preko 2 km pješčane i betonske plaže, skrivene uvale, te bogatu ponudu tradicionalnih specijaliteta i vrhunskog vina. Selce je savršena destinacija za svakog tko želi okusiti blagodati Jadrana te pronaći mir i spokoj. Nadomak je Krku, Rijeci, Crikvenici, Novom Vinodolskom i Senju. Smješten u slikovitoj uvali, a svojom blagom klimom privlači brojne turiste tijekom cijele godine. Selce je predivnom šetnicom spojeno s obližnjom Crikvenicom. Uz uređene plaže s Plavom zastavom, čekaju vas brojna kulturna, zabavna i sportska događanja (folklor, koncerti, izložbe slika, riblji festivali na rivi, sport – ribolov za posjetitelje, jedriličarske regate i još mnogo toga). Grad ima ronilački centar sa školom ronjenja i raznim objektima za vodene sportove.