Ljetovanje u zadarskom arhipelagu - otok Ugljan! Izaberite tip apartmana za 2 dana/1 noćenje s polupansionom u Holiday Park Apartments Zelena Punta na Kukljici, za 2 osobe i 1 ili 2 djece do 12 g.!

65 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Kupon vrijedi u periodu 19.07.-11.08. ili 11.08.-15.09.2019.

Apartman tip A - za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

Apartman tip B - za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina

Holiday Park Apartments Zelena Punta

Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima okruženi borovom šumom. Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more.

Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Apartmani imaju PVC prozore i vrata, a klima uređaj je samopodešavajući, koji neće početi hladiti dok sve nije ispravno zatvoreno, kako bi se osigurala kontrolirana potrošnja energije. 

Apartman tip A

Tip A je najmanji tip soba i smještaj je za 3 osobe. Na zahtjev se može osigurati i dječji krevetić. Ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i malim dnevnim boravkom s kaučem koji se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.

Apartman tip B

Tip B je identičan tipu A, s razlikom u kvadraturi i dodatnoj sobi. Dolazi s nešto većom terasom. Uobičajena kvadratura je oko 40 m2.

Sva 132 apartmana nalaze se u borovoj šumi koja je jedna od glavnih značajki Zelene Punta. Također, većina apartmana ima izravan pogled na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni za savršen bijeg od svakodnevice.

Aktivnosti: vožnja bicikla - najam opreme za vodene sportove – pedaline, vodeni bicikli, kanui - odbojka na plaži - mini-golf - stolni tenis - izleti na Kornate - iznajmljivanje čamaca.