Ljetni dani & vrhunac sezone na Makarskoj rivijeri u Zaostrogu uz 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u resortu „Dalmacija“...od 3505 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Centralna pozicija resorta, koja se nalazi 10 metara od glavne mjesne plaže, omogućuje neometano uživanje u čarima ljeta...Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 03.08. do 31.08.2019.!

Resort „Dalmacija“ 

SMJEŠTAJ & USLUGE

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. 


Centralna pozicija, koja se nalazi 10 metara od glavne mjesne plaže, omogućuje neometano uživanje u čarima ljeta. Naš restoran i kafić omogućuju da predahnete uz miris tamarisa te se potpuno prepustite slasnim delicijama našeg šefa kuhinje.


Smještaj je ugodan, jednostavan sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Ne opterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija, Resort nudi luksuz današnjeg vremena. Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku, koji lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora. Gostima je na raspolaganju i 40 camping mjesta, s pripadajućim sanitarnim čvorom. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta. 


U našem portfelju imamo ukupno:

20 bungalova
60 soba u 5 paviljona
40 camping mjesta- dalmatia.camping@gmail.com