Ljeto u Termama Banovci! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Hotelu ili hotelskom naselju Zeleni Gaj 3* za 2 osobe i dvoje djece do 5,99 godina GRATIS uz kupanje, saune, bogate programe za sve!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Banovci nalaze se na rubu Panonske nizine, na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Slovenije gdje se možete prepustiti melodičnom lokalnom narječju i uživanju u potpunoj isključenosti iz svakidašnjice... Kupon vrijedi do 30.09.2019.

Hotel Zeleni Gaj usred prleške ravnice nudi svu udobnost većih terma pod jednim krovom. Samo nekoliko koraka dijeli vas od udobne hotelske sobe s balkonom, na kojem ljeti cvate lokalno cvijeće, od hotelskog restorana ili termalnih bazena. 

U hotelu ćete naći i prleško seoce sauna i rustikalne kupke. Manji hotel u kojem od ranog jutra miriše domaći kruh odiše toplinom drva i kaminom kao ukrasom u predvorju. Mali hotel s trima zvjezdicama s 24 sobe na prvom katu. Nudi hotelski unutarnji bazen i vanjske termalne bazene, a samoposlužni restoran i aperitiv bar nalaze se u hotelu. Sve su sobe klimatizirane i imaju balkon.

Cijena uključuje: neograničeno kupanje u termalnim bazenima, neograničeno korištenje sauni, korištenje ogrtača i ležaljki na bazenu!
Kupanje na dan dolaska od 11h, cjelodnevno kupanje a na dan odlaska!

Hotelski termalni bazeni

6 hotelskih bazena: unutarnji termalni bazen (33 – 35 stupnjeva), vanjski termalni rekreativni bazen (25 – 30 stupnjeva),  vanjski termalni bazen (34 – 35 stupnjeva), vanjski dječji bazen dubine 30 cm  (25 – 30 stupnjeva), vanjski bazen s dvama toboganima (25 – 30 stupnjeva), prirodni vanjski bazen (36 – 38 stupnjeva). Unutarnji i vanjski termalni bazen otvoreni su od 8 do 21 sat, svi ostali bazeni od 8 do 20 sati. Povremeno je na raspolaganju noćno kupanje. Cijelu su godinu otvoreni unutarnji i vanjski termalni bazen te prirodni vanjski bazen. Ostali su bazeni zatvoreni zimi. Kupaći ogrtači na raspolaganju su besplatno. Gosti hotela imaju slobodan ulaz u sve bazene. 

Wellness

Hotelske saune (3 finske, 1 turska) u koje gosti hotela imaju slobodan ulaz. Otvorene su svaki dan od 8 do 22. U okviru wellness usluge na raspolaganju je i 37 vrsta masaža i različite usluge za ljepotu te 2 prostora za kupke.

Kulinarska ponuda u hotelu

Samoposlužni restoran Zeleni Gaj i Aperitiv bar u hotelu, posluga u sobu od 7 do 22 sata. Doručak od 7 do 10 sati, ručak od 12 do 14 sati, večera od 18 do 20 sati. Aperitiv bar je otvoren od 8 do 22 sata (u slučaju priredbi radno vrijeme je prilagođeno!). U ljetnim mjesecima otvoreni su i drugi lokali: restoran "Pri banovskemu gusarju" (10 – 22 sata), Ljetni šank "Pri gusarjevi ženi" (11 – 19 sati, vikendom 10 – 20 sati), bife u FKK-u (11 – 20 sati) u termama.

U cijenu uključen bogat program aktivnosti za sve generacije - tečajevi, druženja, izleti, treninzi...

Usluge u Termama Banovci

Terme s bogatim programom besplatnih aktivnosti za goste (rekreacija, tečajevi pečenja, izleti, kreativne radionice…), igralište za odbojku, boćalište, mala škola plesa, nordijsko hodanje, najam sportskih rekvizita (uz nadoplatu), organizirani izleti u okolicu, brošura izleta u okolicu za samostalna razgledanja.

Hotelsko naselje Zeleni Gaj

Hotelsko naselje Zeleni Gaj sklop je ugodnih kućica koje se nalaze pokraj hotela i termalnih bazena. Nude veće sobe s dodatnim ležajem i jednostavno su dostupne, zbog čega ih često posjećuju obitelji. Hotelsko naselje graniči s čarobnim prleškim pejzažem i nudi prekrasan pogled na zvjezdano nebo daleko od urbanih naselja.

Malo su udaljene od hotelske buke, ali goste hotelskog naselja samo nekoliko koraka dijeli od kulinarske i wellness ponude hotela. 

U hotelskom naselju su 42 sobe u 7 kućica na dva kata. Sve sobe imaju kupaonicu. Dio soba ima balkon, a dio terasu. Gosti hotelskog naselja mogu iskoristiti cjelokupnu ponudu hotela Zeleni Gaj (termalni bazeni, samoposlužni restoran i aperitiv bar).