Odmor u rujnu na predivnoj Makarskoj rivijeri u Zaostrogu! Uživanje na 4 dana/3 noćenja s POLUPANSIONOM u resortu „Dalmacija“ za 2 osobe...za samo 1299 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku...sve za savršen odmor! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 31.08. do 07.09.2019.!

Resort „Dalmacija“ 

SMJEŠTAJ & USLUGE

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. 


Centralna pozicija, koja se nalazi 10 metara od glavne mjesne plaže, omogućuje neometano uživanje u čarima ljeta. Naš restoran i kafić omogućuju da predahnete uz miris tamarisa te se potpuno prepustite slasnim delicijama našeg šefa kuhinje.


Smještaj je ugodan, jednostavan sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Ne opterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija, Resort nudi luksuz današnjeg vremena. Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku, koji lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora. Gostima je na raspolaganju i 40 camping mjesta, s pripadajućim sanitarnim čvorom. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta. 


U našem portfelju imamo ukupno:

20 bungalova
60 soba u 5 paviljona
40 camping mjesta- dalmatia.camping@gmail.com