Hit apartmani Vas pozivaju na ljetni odmor u mediteranskoj oazi pitoresknog turističkog mjestašca Sevid nedaleko od Trogira na 6 ili 8 dana uz 5 ili 7 noćenja za 2 ili 4 osobe...već od 999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o izabranoj opciji! Kuponi su iskoristivi u periodu od 27.08 . do 22.09.2019.!


Hit apartmani

Hit apartmani nude smještaj s besplatnim WiFi-jem, klima-uređajem i pristupom vrtu s terasom. Svaka smještajna jedinica ima betonirani dio dvorišta s pogledom na vrt, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, dobro opremljenu kuhinju i vlastitu kupaonicu s tušem. 

Trogir je udaljen 23 km od apartmana, a Šibenik 45 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Split, 29 km od apartmana Hit.


Sevid 

Pitoreskno turističko mjesto Općine Marina nedaleko od Trogira. Netaknuta priroda, kristalno čisto more ovo mediteransko mjesto čine pravom oazom za odmor. Uživajte u gastro ponudi, u blizini svih velikih gradova i pravih spomenika kulture kao što su Šibenik, Trogir, Split... Za avanturiste željne planinarenja, planine Mosor, Kozjak i Biokovo čekaju da se oduševite pogledom na atraktivni Hvar, Brač i Vis....