Prepustite se ljetnim doživljajima Termi Zreče! Odmorite se uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Vital 4* uz kupanje, saune, wellness, hotelski i rekreacijski program!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pravi odmor uz bogate sadržaje za dvoje ili cijelu obitelj očekuje Vas u Termama Zreče sa smještajem u Hotelu Vital 4*! Djeca do 3 godina (bez pomoćnog ležaja) GRATIS! Kupon vrijedi do 30.09.2019.

U mirnom okruženju Zreča, na obroncima zelenog Pohorja nalazi se izvrstan prostor za savršen odmor ili malo drugačiji poslovni sastanak. U Hotelu Vital 4* se nalazi veliki pansionski restoran sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i ponuda ukusnih jela a' la carte u kombinaciji s odabranim vinima. Posjetitelji mogu uživati u suvremeno opremljenom wellness centru, u Sauna selu ili u unutarnjim i vanjskim bazenima. 

U ponudi Vas također očekuje:

kupanje u termalnim bazenima i i na dan odlaska!

ulaz u saune s vodenim programima kovitlanja zraka (30% povoljnije)

wellness voucher od 15 EUR za izbor usluga u Idili, wellness & spa centru

hotelski i rekreacijski animacijski program.

Terme Zreče

Priuštite sebi i svojim najdražima nezaboravni vodeni doživljaj. Raskošno zaplivajte u termalnoj vodi u suživotu s prirodom… Predajte se užicima u žuboru ljekovite vode u bazenima koji se prostiru na 1600 m2 s temperaturom od 27 °C do 35 °C koji će vam nuditi zabavu i ugodno opuštanje. Učinite nešto za sebe i svoju obitelj u svim godišnjim dobima. U zimsko doba doživite opuštanje u unutarnjim bazenima, gdje je dovoljno prostora da u njima možete aktivno zaplivati i ojačati svoje tijelo.

Možete se opustiti u masažnim bazenima, a vaši mališani mogu provesti ugodne sate u dječjem brčkalištu. U ljetno doba mami vas terasa za sunčanje ili radije odaberite odmor na uređenim travnatim površinama.

Ostavite dječjoj razigranosti slobodan put. Ljeti možete posjetiti Šumski vodeni park i isprobati spuštanje brzim akvaganima i toboganima.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina i soba u Hotelu! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (uz kod i ID), obavezna rezervacija termina i sobe putem mail-a booking@unitur.eu ili broja telefona 00386 (0) 3 757 6100!