VB Tours i Paralia - omiljeno ljetovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora pozivaju na nezaboravno ljeto u Grčkoj uz 11 dana/10 noćenja i smještaj u VILA LUCIJA...već od 1779kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom na relaciji Slavonski Brod – Paralia – Slavonski Brod, mogućnost sakupljanja putnika iz Požege, Nove Gradiške, Županje, Vinkovaca, Vukovara, Đakova, Osijeka! Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje od 29.07. do 08.08. ili od 08.08. do 18.08.2019.!


Paralia

Paralia je omiljeno ljetovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, na udaljenosti 70 km od drugog najvećeg grada Soluna i 6 km od Katerinija. Prekrasne plaže, sitni pijesak, duge i do 30 km, odličan provod za mlade, idealno za obitelji. Ulice su prepune taverni, kafića, trgovina. Tu su još mnogobrojni disco clubovi, noćne zabave na plažama. Kada se kaže Paralia kaže se i dobar shoping jer obiluje trgovinama svih sadržaja, od suvenira do krzna, koje je kažu ovdje najpovoljnije. Ako želite uzbudljiv i nezaboravan odmor, Paralia je za vas idealna destinacija.


SMJEŠTAJ:  VILA LUCIJA

POLOŽAJ:  Nalazi se u središnjem dijelu Paralije, 180 m od plaže, LIDL je udaljen 150 m, dok su trgovine, restorani udaljeni samo nekoliko koraka. Ima lift.

SADRŽAJI:  recepcija 0-24 sata, klimatizirani restoran 

SOBE: dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne. Svaka smještajna jedinica ima čajnu kuhinju (hladnjak, kuhalo, osnovno posuđe), kupaonica (tuš/WC),  TV, balkon sa garniturom za sjedenje, klima.