Završetak ljetne sezone u Vodicama! Ne propustite 8 dana/7 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i 2 djece do 12 g. u Imperial Park Hotelu 3*+ disco večer uz DISCO MAGIC BAND 21.08.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se mirisom mediteranskog bilja i morem Vodica te uživajte s obitelji u Imperial Park Hotelu 3*! Kupon vrijedi isključivo od subote do subote 17.08.-24.08. Poklon - nastup splitske grupe DISCO MAGIC BAND 21.08. od 21 h, kraj bazena, čeka vas vaš stol!!!

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

2 djece do 12 godina GRATIS - jedno dijete s roditeljima u krevetu, a drugo dijete na pomoćnom ležaju!


Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.

Hotel je pripremio za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.

I djeca i odrasli mogu koristiti unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom, igralište i teniske terene, te udoban smještaj. Od sportskih, rekreacijskih i zabavnih sadržaja gosti imaju na raspolaganju: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniske terene, igralište za djecu, stolni tenis, te otvoreni i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom.

21.08. od 21.00h očekuje Vas koncert grupe DISCO MAGIC BAND i čeka vas vaš stol kraj bazena!

Ideja za disco bend nastala je u SAD-u, u sportskom baru u Clevelandu. Sve od reda iskusni glazbenici, lagano su dolazili i odlazili u bend te popunjavali potrebna mjesta, a najviše rošada ipak je bilo na klavijaturama. No, okosnica u sastavu Boogie Washington (bas), Stick Le Freak (bubanj) i Cool Daddy Jackson, uspjela je izdržati sva iskušenja i pronaći recept za uspjeh. Na klavijature je ubrzo došao majstor i dobar čovjek - Disco Rocket Dan. Pjevačice su bile raznolike i s mnogima je ostvarena super suradnja dok se nije pronašla i ustalila prava Sugar Love, umjetnica i disco kraljica. Uz dodatak glazbenog virtuoza na trubi, udaraljkama i vokalu, Burning Bob Pattersona, te uz dvije izazovne plesačice, Sandy i Wendy, bend je krenuo na turneje...

Grupa se specijalizirala u živim obradama disco hitova 70-ih, na jedan svoj, specifičan, autorski način, miješajući više stilova funka, glam-rocka i originalnog zvuka Studija 54. Nastupaju uglavnom u luksuznim restoranima, na privatnim eventima i dočecima Novih godina...