Ljetovanje na otoku Krku! Odmor na 4 ili 8 dana uz 3 ili 7 noćenja u apartmanu Dominik u Šilu na otoku Krku za 2 osobe + 1 dijete do 12 godina...već od 699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šilo je maleno turističko mjesto smješteno na sjeveroistočnoj strani otoka, nasuprot Crikveničkoj rivijeri, samo 26km od Krčkog mosta... Uživajte u blagodatima otoka Krka i istražite njegove još neistražene kutke... Kupon vrijedi za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina! Kupon vrijedi od 17.08. do 08.09.2019. !

Ponuda uključuje: Apartmani Dominik, Krk - Šilo odabir između više opcija za 2  osobe + 1 dijete do 12 godina gratis!

Odaberite između 2 opcije: 

Opcija 1: apartman  za 2 osobe - 3 noćenja/4 dana za 699 kn! 

Opcija 2: apartman za 2 osobe - 7 noćenja/8 dana za 1449 kn! 

Šilo je turističko mjesto smješteno na sjeveroistočnoj strani otoka, nasuprot Crikveničkoj rivijeri ( 26 km od Krčkog mosta ). Iako je Šilo danas turističko središte Dobrinjštine, oduvijek je bio ribarsko i pomorsko mjesto.Od Šila do Crikvenice zaplovio je prvi trajekt na našoj jadranskoj obali.

Jeste li znali?  

Šilo slavi svoj dan 16. kolovoza, na blagdan Svetog Roka, što je nastavak tradicije, započete sredinom 19. stoljeća, kada je našim krajevima harala kuga. I stanovnici Šila su se, kao i ostali, zavjetovali svetom Roku da ih poštedi kuge pa odatle zavjetne rokovske procesije od Polja prema crkvi sv. Nikole u Šilu.

Uz uređene (šljunčane i dijelom betonirane) mjesne plaže, nalaze se brojni rekreativni sadržaji. Na pješćanoj plaži Pećine, koja je pogodna za djecu, viori se Plava zastava. Posebno je atraktivan ronilački obilazak potonulog grčkog broda Peltastis, čiji se podvodni lokalitet nalazi nedaleko Šila te upravo tamo otočki ronilački klubovi vode ronioce u obilazak.

Na liniji nekadašnjeg trajekta, danas voze gliseri i manji brodovi.

Kupon vrijedi od 17.08. do 08.09.2019. !

Prije kupnje kupona obavezno kontaktirati vlasnika za željeni termin na tel.: 091/201 1058, te potvrditi rezervaciju ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID.