Hotel je okružen mirisnim mediteranskim raslinjem blizu prirodne plaže Brulo s hladovinom borova i na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča... Kupon vrijedi isključivo za termin od 26.07.19. do 12.08.19.! Isključeni termin 05.08.19.

HOTEL ZA OPUŠTANJE I ROMANTIKU U POREČU

Fini detalji poput kreveta s baldahinom u sobi, vodene masaže u vanjskom bazenu i terase buffet restorana s pogledom na zalazak sunca čine Rubin Sunny Hotel by Valamar u Poreču vašim idealnim romantičnim utočištem.

Okružen mirisnim mediteranskim raslinjem blizu prirodne plaže Brulo s hladovinom borova i na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča, ovaj hotel će vam omogućiti istraživanje znamenitosti, vrhunske gurmanske doživljaje u buffet restoranu i svu radost opuštanja pored mora i bazena.

Osim sjajnih sadržaja Rubin Sunny Hotela by Valamar, imat ćete na raspolaganju i cjelodnevni zabavni program u obližnjem Valamar Crystal Hotelu te vrhunski wellness centar u susjednom Valamar Diamant Hotelu.

SUPERIOR SOBA, BALKON

Balkon / pogled na park, bračni ili odvojeni kreveti, max. 2 osobe, klimatizirana

POREČ

Antički grad Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazjevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice.