PodržimoNaše

Provedite dan za pamćenje! Ručak od 3 slijeda u Sabbia Lounge Bar&Restoran i parasailing u Crikvenici! Sve za 2 osobe uz 50% popusta!

82 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravne trenutke provedite u dvoje u Crikvenici! Uz 50% popusta očekuje Vas ručak u 3 slijeda te parasailing!

Parasailing:

Sportski centar Crni Molo se nalazi na predivnoj, najvećoj i glavnoj plaži u Crikvenici. Gostima željnima sporta i rekreacije su na raspolaganju odbojka na pijesku, stolni tenis te razni sportovi na vodi (skijanje, tube, padobran itd.). Uživajte u letu parasailingom sa predivnim pogledom na more i plaže!

Ručak:

Lokacija:
Sabbia Restoran & Night Club nalazi se na glavnoj gradskoj plaži u Crikvenici, u neposrednoj blizini centra grada s parkiralištem u blizini.

Eksterijer i interijer:
Sabbia ima vrlo ima atraktivan dizajn sa terasom s pogledom na more i na otok Krk. Unutrašnjost je moderno uređena sa mnoštvom zanimljivih detalja koji čine prostor svijetlim i ugodnim. Unutrašnjost je uređena u mediteranskom modernom stilu sa puno drveta, kamena i stakleh stijena.

Kapacitet:
Restoran ima oko 110 sjedećih mjesta (u unutarnjem dijelu 40, a na terasi 70), a lounge bar ima oko 30 sjedećih mjesta u unutrašnjem dijelu, dok na terasi bara postoji 100 sjedećih mjesta.

Tema menu-a:
Meni se temelji na mediteranskoj kuhinji, a ponuda uključuje: predjela od morskih specijaliteta, razne tjestenine, osvježavajuće salate, mesna i riblja glavna jela te tradicionalne slastice. (Kuhar: Neno Posavec)

Usluga pića i vinska lista:
Vinska lista nudi niz hrvatskih kao i međunarodnih probranih vina. Lounge bar nudi veliki izbor popularnih koktela.

Atmosfera:
Restoran nudi intimniju atmosferu, dok Lounge bar pruža opuštenu atmosferu s DJ glazbom, izabranu u skladu s prigodom.