Srce kaže DA za Terme Radenci! 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu Radin**** uz kupanje u termalnom kompleksu, 1x dnevno ulaz u svijet sauni, gimnastika, aqua fitness...1363 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se ljekovitim svojstvima termalne vode Terma Radenci! Ponuda uključuje 1x degustaciju mineralne vode u salonu zdravlja, cjelodnevno kupanje na dan odlaska... Kupon se može iskoristiti isključivo do 25.08.19. od nedjelje do petka, te uz doplatu na licu mjesta i za vikend!

Lječilište Radenci: Srce kaže da!

Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Ponuda uključuje: 2 polupansiona (buffet doručak i večera); u economy dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom u hotelu Radin ****; neograničeno kupanje u termalnom kompleksu; na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h; 1x dnevno ulaz u svijet sauni do 15 h - ne vrijedi na dan odlaska; korištenje ogrtača za kupanje; jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak - subota); cjelodnevno kupanje na dan odlaska; 1 x degustacija mineralne vode u salonu zdravlja; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u predvorju hotela; poklon - kupon za besplatnu limenku "ŠpriCAR" u Domu pjenušaca!

 

  Hotel Radin

Suvremen hotel okružen zelenilom lječilišnog parka i radenskih ravnica, posebno pogodan za boravak sportaša jer među smještajnim jedinicama ima više od polovice jednokrevetnih soba s francuskim ležajevima.

Osvježavajući mjehurići zdravlja

Najstarije spominjanje mjesta Radenci seže u 1436. godinu kad je mjesto nazvano Radein – što je i temelj imena našeg hotela. Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje. Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Hotelski restoran nudi i zdrav gastronomski program. Priuštite si odmor u lječilištu s blagotvornom bioklimom! 

Economy dvokrevetna soba

Udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem (140 cm) i pogledom na park. U sobi veličine 16,5 m2 nalazi se kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i balkon.

Termalno kupalište Lječilišta Radenci - uđite u svijet radenskih termalnih mjehurića!

Termalni park Lječilišta Radenci s deset bazena poziva vas da se uvjerite u blagotvornu snagu termalne vode. Naši gosti često kažu da na bazenu provedu cijeli dan!

Wellness u Lječilištu Radenci - sve za dobro osjećanje!

Ponuda Medico-wellness centra Corrium, osim opuštanja, namijenjena je i za dobro osjećanje te jačanje zdravlja. Tu smo kako biste upoznali svijet bez boli!

Svijet sauna

U radenskom Svijetu sauna, osim dviju finskih sauna, turske, biljne i infracrvene saune te tilarija, očekujemo vas s tematskim programima sauna.