Posjet Bledu sa kanjonom Vintgar u svibnju, lipnju, srpnju ili kolovozu! Krenite na jednodnevni izlet uz prijevoz turističkim autobusom i licenciranog pratitelja za 149 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prirodnim ljepotama Slovenije, oduševite se kanjonom Vintgar, prošetajte uz Bledsko jezero, posjetite Bledski otočić sreće i zasluženo se počastite tradicionalnim Bledskim kremšnitama... Prilikom kupnje izaberite željeni datum polaska: 03.08. ili 24.08.2019.!

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peron 502 - 506, u 06.40h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.50h prema sloikovitom KANJONU VINTGAR, koji se smjestio svega nekoliko kilometara od Bleda. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. 

Sam kanjon nalazi se u Nacionalnom parku Triglav, a riječ je o tjesnacu ledene i bistre rijeke Radovne, prepunom slapova... Stijene koje se nadvijaju iznad kanjona dosežu visinu između 50 i 100 metara, dok se na kraju nalazi se i najveći slap, VINTGARSKI ŠUM. Rijeka Radovna teče kroz uski klanac okružen visokim stjenovitim zidovima tvoreći brzace i prekrasne slapove. Još davne 1893.godine ovdje su izgrađene drvene staze, galerije i mostovi za pješake, dok se uz staze nalaze odmorišta s klupama i piknik stolovima. Staza je dugačka malo više od 1600 metara, i idealna je za uživanje u očaravajućoj ljepoti prirode... 

Okupljanje grupe i odlazak prema BLEDU. Dolazak u BLED, biser slovenskih Alpi, kojeg okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepotu jezera. Slobodno vrijeme za individualne programe. Preporuka: individualni odlazak na brdo STRAŽA koje se nalazi iznad Bledskog jezera, a na kojem se možete okušati u adrenalinskom spustu sanjkama kroz prirodu na uređenoj stazi dužine oko pola kilometra (spuštanjem se postiže najveća brzina od 40 km/h). 

Ukoliko niste raspoloženi za adrenalinsku avanturu, predlažemo vožnju tradicionalnim čamcem - PLETNOM po jezeru, sve do BLEDSKOG OTOKA na kojem se nalazi barokna CRKVA SV. MARIJE, koja se može pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću (doplata na licu mjesta)! Nakon opuštanja uz kavu i kolač (predlažemo TRADICIONALNE BLEDSKE KREMŠNITE), okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. 

Dolazak na mjesto dolaska je predviđen je oko 20.30h.