Ovo ljeto, uživajte uz murterske prirodne ljepote! Polupansion u konobi Jadran - doručak je a la carte, a ručak ili večera uključuje: juhu, glavno jelo, salatu i desert! Iskoristivost kupona do 31.08.2019.!

APARTMANI ENIO

Apartman je smješten u samom centru Murtera.
Ugodan i obiteljski smještaj za odmor i uživanje na jednom mjestu.
Za sve naše goste osiguravamo gratis parking na plaži Slanica. Ova mogućnost će Vam olakšati boravak i omogućiti Vam da se opustite i upijate atmosferu dalmatinskog kraja.


Apartman nudi prijateljsko okruženje gdje možete istraživati mjesto i pronaći interese za svaku dobnu skupinu.
Apartman je otvoren tijekom cijele godine, obiteljski je vođen, u poptunosti klimatiziran, ima parking, besplatni bežični internet i još mnogo toga.
  • Adresa apartmana: Petra Zoranića 2a, Murter. 


MURTER

Dobrodošli u Murter, to čudesno mjesto koje vlada svojim "prekomorskim kolonijama"- otocima i otočićima, a napose biserjem cijelog Sredozemlja - Kornatskim otočjem. I kada kažete Murter izgovorite istodobno i ime brojnih otoka i pomnožite jedan otok sa stotinama i dobijete sliku božje darežljivosti u krajoliku u kojemu Priroda i Stvoritelj nisu štedjeli. Dobrodošli u Stari Murter (Selo) autentičnih kamenih nadsvođenih uličica, pučkih i jednostavnih kućica, kamenih zidova obraslih povijušama i penjačicama i sa skromnim ali inventivnim rješenjima vrijedne ambijentalne sredine.