Eves Home u Zagrebu otkriva paket mršavljenja u kojem međusobno djelovanje čak 41 učinkovitih tretmana vodi do željene linije, čvrstog i oblikovanog tijela za samo 749 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

CIJENA UKLJUČUJE: 5x kavitaciju, 10x limfnu drenažu, 10x body wrapping, 10x termo deku, 5x tripolarnog RF za zatezanje kože + 1x maderoterapija trbuha i nogu! Kuponi su iskoristivi do 25.09.2019.!

Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija, ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela, metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije.


Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 
Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA - Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože. 


Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.


Maderoterapija tretman koji se izvodi sa serijom pokreta uz specijalno oblikovane drvene elemente koji omogućuju intenzivni pritisak na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Na taj način stimulira se limfni sistem tijela i tijelo se oslobađa nagomilanih toksina, a u isto vrijeme metabolizam potiče sagorijevanje masti.