Rajsko wellness uživanje u prekrasnoj Slavoniji i ljetni odmor u Vinkovcima uz 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Villa Lenije**** uz korištenje bazena i sauna za 2 osobe...1239 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 7 godina su gratis! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.08.19. Isključeni termini su 03.08.19.; 19.08.19. i 20.08.19.!

DOBRODOŠLI U HOTEL VILLA LENIJE!

JEDINI HOTEL S 4 ZVIJEZDICE U SLAVONIJI S MODERNIM WELLNESS & SPA CENTROM, U SREDIŠTU VINKOVACA!

SAUNA

U bogatoj VIP oazi Wellness & Spa centra uživajte u blagodatima finske saune i parne kupelji, opustite um i tijelo na toploj klupi i rashladite misli uz ledeni zdenac.


WELLNESS & SPA RITUALI

U sklopu raznovrsne ponude spa rituala kao što su Kleopatra ritual, Chocho Happenning ili Lenije Aroma Pleasure, uživajte u kupki s medom i mlijekom, ili se oslobodite napetosti u hidromasažnoj kadi. Priuštite si beauty tretman dostajan Kleopatre uz naše tretmane uljepšavanja, čišćenja i njege lica.


MASAŽA

Uživajte u masažama toplim uljem koje imaju izrazito opuštajući efekt na mišiće i zglobove i psihofizičko stanje organizma. Pružamo raznoliku ponudu klasičnih, medicinskih i aroma masaža, slatkih užitaka u masažama čokoladom i medom, pa sve do egzotičnih ayurweda i hot stone masaža, ili se prepustite kraljevskom užitku uz četveroručnu kraljevsku masažu. 


FITNESS

Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti fit, cilj je svakog pojedinca.  Moderno uređen prostor fitness-a u Wellness & Spa centru gostima omogućuje redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću, čak i kad su na odmoru.


BAZEN

Plivanje aktivira svaki mišić, a istovremeno ne stvara pritisak na zglobove i kralježnicu. Plivanje pomaže u gubitku kilograma i održavanju tjelesne linije, ali ima i brojne ljekovite prednosti.  Wellness & Spa hotela Villa Lenije upravo je idealno mjesto za to.