Tko je za mjesečni izazov? Poletni, fit i zdravi uz On time fit u Sesvetama uz mjesečnu članarinu za neograničeno korištenje fitnessa i kružnih treninga! Odvažite se i primijetite rezultate...139kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je iskoristiv do 22.09.2019., i do tada je potrebno krenuti na vježbanje! Kupac može kupiti do maksimalno 1 kupona (1 mjesečnu članarinu)!

VODSTVOM POSLOVICE “MENS SANA IN CORPORE SANO” (“ZDRAV DUH U ZDRAVOM TIJELU”) STVOREN JE ONTIMEFIT, MJESTO GDJE SE SPAJAJU TRENINZI, SAVJETI U PREHRANI, NEKOLIKO VRSTA MASAŽA TE AROMATERAPIJA U JEDNU CJELINU I NUDI VAM CJELOVITU BRIGU TIJELA I DUHA.

ON TIME FIT
On time fit djeluje pod tvrtkom Master support d.o.o. koja promiče zdrav način života kroz tjelovježbu, pravilnu i raznovrsnu prehranu, masaže i aromaterapiju što obuhvaća kompletnu brigu za vlastito tijelo i duh. Tim koji djeluje u On time fitu je educiran i stručan, te na taj način daju kvalitetnu pomoć i podršku svojim klijentima. Konstantnim educiranjem i radom na sebi primjenjuju novostečena znanja i vještine u radu sa klijentima što rezultira zadovoljnim, samouvjerenim i sretnim klijentima tj. osobama.

Dugogodišnjim iskustvom u radu u fitnesu osmislili smo novi način vježbanja u kojem su funkcionalni treninzi sa sportskim rekvizitima podjeljeni na više postaja gdje se uz pomoć tablet uređaja izvodi demonstrirana vježba (svaki tablet-postaja sadrži drugu vježbu). Savjetovanje u prehrani radi lakšeg postizanja zadanog cilja vježbača.

Aromaterapija i masaža uključuju sportsko medicinsku masažu, aromamasažu, savjetovanje za poboljšanje kvalitete života te praktične radionice primjene aromaterapije u vlastitom domu.


INDIVIDUALNI PRISTUP
Zbog sve veće potrebe klijenata da budu u prvom planu odlučili smo se za manji health centar u kojem se možemo više posvetiti članu kao individui te ga pratiti na njegovom putu do postizanja cilja.

DRUGAČIJI NAČIN VJEŽBANJA
Nudimo kružni oblik vježbanja u manjim skupinama, te on line coaching koji između ostalog sadrži podršku za vježbanje u vlastitom domu. U On time fitu zadane vježbe se prikazuju na tablet uređajima, stoga nema potrebe gubiti vrijeme na pripremu treninga. Klijent samo „uskoči“ ispred slobodnog tableta i započinje svoj trening praćen budnim okom trenera koji korigira izvođenje vježbe ukoliko je potrebno, te objašnjava moguće nejasnoće.


SVE NA JEDNOM MJESTU
Uz treninge također nudimo i savjetovanje u prehrani, nekoliko vrsta masaža kvalitetnim hladnoprešanim uljima, aromaterapiju pod stručnim vodstvom certificiranog aromaterapeuta i eteričnim uljima kojima se može utjecati na poboljšanje raspoloženja, ali i na mnoge zdravstvene tegobe.

STRUČAN TIM
Svi naši klijenti dobivaju  kvalitetnu uslugu stručnog tima iza kojeg stoji dugogodišnji rad u struci i konstantno educiranje i nadogradnja postojećeg znanja i vještina kako bi u svakom trenutku i u svakoj situaciji mogli razumjeti trenutno stanje klijenta te mu pružiti odgovarajuću podršku kako bi suradnja bila sa obostranim zadovoljstvom.