Početak jeseni obilježite putovanjem u Italiju! Autoturist Park vodi Vas 19.10. na jednodnevni izlet u Vicenzu i sajam rukotvorina Abilmente s prijevozom iz Zagreba za samo 259 kn/osobi!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Međunarodni sajam kreativnosti - Abilmente - u Vicenzi namijenjen je profesionalcima, amaterima i onima željnih novih ideja! Polazak u 5:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. Ponuda vrijedi isključivo u subotu 19.10.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 5:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Italiju do VICENZE, jednog od najljepših talijanskih venetskih gradova. Po dolasku odlazak u šetnju povijesnim središtem grada koje se nalazi pod UNESCO zaštitom: PIAZZA DEI SIGNORI – LOGGIA DEL CAPITANO – DUOMO – BASILICA – PALLADIANA – TEATRO OLIMPICO. Slobodno vrijeme za osobne programe. 

Vicenza je grad i jedinstvenoga muzeja u čitavoj Italiji, MUZEJA NAKITA! Posjet ovom nesvakidašnjem muzeju uvest će vas u svijet luksuza i glamura te pružiti jedno nezaboravno iskustvo. Obilazak muzeja individualno. U ranim popodnevnim satima preporučamo odlazak na Sajam rukotvorina "Abilmente". Najveći sajam rukotvorina i kreativnosti na sjeveru Italije nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a posjetiteljima će dati brojne ideje za izrade patchworka, nakita, šivanja, vezenja...

NADOPLATA: ulaznica za Sajam rukotvorina "Abilmente" - 10€ za grupe (min 25 prijavljenih), u protivnom se naplaćuje redovna cijena ulaznice u iznosu od 12€; prijava u agenciji, doplata na licu mjesta u eurima.

Polazak iz Vicenze predviđen je oko 18:00 sati. Uz ugodno putovanje prema Zagrebu, dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnim večernjim satima.