Subotu 07.09. rezervirajte za izlet s Autoturist Parkom na najveći aeromiting ove godine - AIRPOWER u austrijskom ZELTWEGU, uz prijevoz iz Zagreba, gledanje letova, akrobacija... za samo 139 kn/osobi!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Željni ste drugačijeg izleta ili ste zaljubljenik u avione, helikoptere i akrobacije u zraku? Onda je ovaj izlet idealan za Vas! Kupon vrijedi za subotu 07.09.2019. s polaskom iz Zagreba u 04 h ujutro.

Polazak autobusa u 04:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. 

Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austrije do Zeltwega. Zeltweg je mali gradić u pokrajini Štajerskoj gdje se već godinama tradicionalno održava AIRPOWER koji je ujedno jedan od najvećih i najposjećenijih aeromitinga u Europi

Radi se o aeromitingu na kojem se predstavljaju aero grupe, ali i vojni helikopteri i avioni. Posjeti ga više od 300 000 ljubitelja zračnih akrobacija iz cijeloga svijeta. Na samom mitingu koji je u sklopu vojne baze, a u kojem je 28 godina čuvan MiG-21 legendranog hrvatskog pilota Rudolfa Perešina, nalazi se muzej avijacije u kojem možete vidjeti izložbene primjerke raznih zrakoplova, uglavnom vojnih. Ulaz na aeromiting je besplatan, a program traje cijeli dan. 

Među pilotima sudionicima nastupat će i naši pripadnici AKROBATSKE GRUPE "KRILA OLUJE" Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Akro grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila oluje" službeno je osnovana i javno predstavljena 2005.godine povodom desete obljetnice vojno-redarstvene Operacije Oluja. Tijekom izvođenja programa zrakoplovi lete na međusobnoj udaljenosti manjoj od 2 metra, pri brzinama do 550km/h. Gdje god dođu osvajaju publiku svojim spektakularnim izvedbama. Stolice, ležaljke, mali suncobrani, kišobrani, kamere i fotoaparati su poželjni rekviziti kako bi mogli uživati u programu cijeli dan. 

Oko 18:00 sati je predviđen polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.