Ljetovanje provedite na bajkovitom Krku! Ne propustite paket 7 dana/6 noćenja na bazi polupasiona za 2 osobe i dijete do 12 godina u Pansionu Delfin 3* tik do plaže u Omišlju - nevjerojatnih 2699 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U dvoje ili s obitelji ovoga ljeta nikako ne propustite divote otoka Krka i odličan paket ljetovanja Pansiona Delfina 3* u Omišlju! Kupon vrijedi isključivo od 17.08.19. do 30.08.19.!

Pansion Delfin Comfort je od čistog mora udaljen svega 20 metara, okružen mediteranskim biljem te smješten u mirnom dijelu gradića Omišalj na otoku Krku. 

Sastoji od dvije zgrade - u glavnoj se zgradi nalaze sobe, dok se u njenoj neposrednoj blizini nalazi restoran s vanjskom terasom, a raspolaže sa 48 soba te posjeduje veliki restoran, lift, bar s terasom i besplatan parking za goste pansiona. Od centra gradića udaljen je svega 1 km te 3 km od aerodroma.

Ponuda uključuje: 7 dana i 6 noćenja u standard dvokrevetnoj sobi, s buffet doručkom i služenom večerom (polupansion) + besplatan WI-FI kod recepcije + besplatan parking, sve za 2 osobe!

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru. 

Omišalj je gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX. stoljeća Omišalj bilježi prve skupine gostiju, a samim tim dolazi do porasta turističke ponude. 

Obavezna rezervacija na mail sales@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 241 970 uz broj kupona po aktivaciji kupona.