Prekrasan odmor u kolovozu u Apartmanima Dina u Biogradu na Moru! Izaberite termin i apartman za 1, 2 ili 5 noćenja za 2, 4 ili 6 osoba i velike obitelji te uživajte u kupanju i vrhunskoj lokaciji!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite broj noćenja i tip smještaja i put pod noge u Biograd na Moru! Povedite svoju obitelj i prijatelje, a kućni ljubimci su dobrodošli! Cijena uključuje smještaj u moderno uređenim i opremljenim apartmanima, posteljinu, ručnike i kupanje u SPA centru objekta koji se nalazi nedaleko od popularnog Fun Park Mirnovca! Kupon vrijedi ovisno o izabranom apartmanu s pripadajućim terminom raspoloživosti.

Apartmani Dina nalaze se neposredno uz kamp šumu i plažu, na samo 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom, te samo nekoliko minuta hoda do prekrasne plaže Dražice u srcu Biograda.

Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana i novoopremljena te sada nudi punu udobnost u svojih 10 moderno opremljenih apartmana!

Svi apartmani, pored udobih ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje s indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama i kuhinjskim priborom. 

Apartmani su opremljeni s TV-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima. Dio apartmana opremljen je sa sefom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu. 

Cijeli objekt pokriven je brzim Wi-Fi internetom, a u cijenu smještaja uključena je posteljina, zamjena ručnika, gelovi za tuširanje i sapuni te odnos smeća po potrebi.

Kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima da vas ni loše vrijeme ne može odvojiti od kupanja i uživanja, u Apartmani Dina nalazi se SPA centar koji se sastoji od grijanog i zatvorenog bazena  sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.


Dozvoljen boravak kućnih ljubimaca! 

Apartmani Dina nalaze se nedaleko od zabavnog parka Fun Park Mirnovec i Zavičajnog muzeja Biograda na Moru!

APARTMAN 1 za 2 obitelji: http://www.dina-apartmani.hr/?room=apartman-za-dvije-obitelji-44

APARTMAN 2 za veliku obitelj: http://www.dina-apartmani.hr/?room=apartman-za-veliku-obitelj

APARTMAN 3 obiteljski izdvojeni: http://www.dina-apartmani.hr/?room=obiteljski-izdvojeni-apartman

APARTMAN 11 / 13 za do 6 osoba: http://www.dina-apartmani.hr/?room=apartman-sa-spavacom-sobom

APARTMAN 12 za 2 osobe:http://www.dina-apartmani.hr/?room=studio-apartman-romantika

APARTMAN 22 / 23 za do 4 osobe: http://www.dina-apartmani.hr/?room=studio-apartmani-22